arlandagk_panorama
Övre raden från vänster: Livia Ristic Mimon, Isak Ristic Mimon, Vilmer Ring, Mateos Lazaryan, Philip Rosenberg. Främre raden från vänster: Nazaah Waliullah, Lejla Dizdarevic, Alva Vennberg, Loke Hurtig.Foto: Insändarbild

Kammade hem nio medaljer

Kim Taekwondos kammade hem nio medaljer på tävlingar i Västerås.

banner_juni_artikel

Kim Taekwondo åkte på säsongens sista nybörjartävling i Västerås. Nio tävlande mellan 9-12 år ställde upp. Klubben visade att man hör till en av de främsta i landet då det blev fyra guld, tre silver och två brons.

ica_valsta_choklad
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

midsommar_valsta_helsida
sigtunavatten_standard
banner_juni_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sbrf_helsida
happyhomes_2019
colorama_april2

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

fme_helsida
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

sommar
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

midsommar_valsta_outsider
connys
fme_outsider
sportfiske_sommar
sbrf_outsider
colorama_april
defacto_outsider
nrh