moderater_pan_sommar
Izabella Källstrand med coachen Mohammed QatananiFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Källstrand vann i säsongspremiären

Kim Taekwondo skickade fyra tävlande till Göteborg för Svenska Cupen.

centrum_artikel

Svenska Cupen är en tävling som går tre gånger under säsongen med rankingpoäng på spel för att ta plats i landslaget. Kim Taekwondo skickade Liam Mäkelä (J59), Edin Dizdareic (M80+), Ali Azam (S74) och Izabella Källstrand (S57).

Det gick bäst för Källstrand som i september deltog på U21 EM. Nu gör hon sin först seniorsäsong. Hon lottades direkt till semifinal och där vann hon med över 20 poäng. I finalen blev det en hårdare match och efter tre ronder var det fortfarande oavgjort, först på Golden Point kunde hon vinna. Tack vare vinsten har hon sju poäng i rankingpoängen och fått en stark stark på säsongen. Hon ska även vara med på Junior-EM i Spanien om två veckor.

Ali Azam, Liam Mäkelä och Edin Dizdarevic åkte ut i första omgången.

happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

helsida_var2021
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

2020_helsida
mp_host_helsida
defacto_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

connys_helsida
vaccin

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

bostad_helsida
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

centrum_helsida2020
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
connys
nrh
swedol_outsider
vaccin-outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out