defacto_pan
Izabella Källstrand med coachen Mohammed QatananiFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Källstrand vann i säsongspremiären

Kim Taekwondo skickade fyra tävlande till Göteborg för Svenska Cupen.

Svenska Cupen är en tävling som går tre gånger under säsongen med rankingpoäng på spel för att ta plats i landslaget. Kim Taekwondo skickade Liam Mäkelä (J59), Edin Dizdareic (M80+), Ali Azam (S74) och Izabella Källstrand (S57).

Det gick bäst för Källstrand som i september deltog på U21 EM. Nu gör hon sin först seniorsäsong. Hon lottades direkt till semifinal och där vann hon med över 20 poäng. I finalen blev det en hårdare match och efter tre ronder var det fortfarande oavgjort, först på Golden Point kunde hon vinna. Tack vare vinsten har hon sju poäng i rankingpoängen och fått en stark stark på säsongen. Hon ska även vara med på Junior-EM i Spanien om två veckor.

Ali Azam, Liam Mäkelä och Edin Dizdarevic åkte ut i första omgången.

happyhomes_2019
defacto_helsida

Rosersberg till semifinal i Upplands Cupen

Fotboll Rosersbergs IK tog ett steg närmare Svenska Cupen när man på onsdagskvällen vann i Upplands Cupen: - En bra insats av samtliga i laget och en välförtjänt seger denna kväll där vi sett över 90 minuter är det bättre laget, skriver tränare Stefan Lundqvist på klubbens hemsida.

ica_oktober
sigtunavatten_standard
fme_oktober
damallsvenskan

Premiärförlust för Skånela

Handboll Skånelas damer inledde Allsvenskan hemma mot Kristianstad och fick dessvärre se sig besegrat: - Det finns jättemycket att ta med, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

defacto_outsider
connys
colorama_april2
nrh