defacto_pan2020
Izabella Källstrand med coachen Mohammed QatananiFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Källstrand vann i säsongspremiären

Kim Taekwondo skickade fyra tävlande till Göteborg för Svenska Cupen.

centrum_artikel

Svenska Cupen är en tävling som går tre gånger under säsongen med rankingpoäng på spel för att ta plats i landslaget. Kim Taekwondo skickade Liam Mäkelä (J59), Edin Dizdareic (M80+), Ali Azam (S74) och Izabella Källstrand (S57).

Det gick bäst för Källstrand som i september deltog på U21 EM. Nu gör hon sin först seniorsäsong. Hon lottades direkt till semifinal och där vann hon med över 20 poäng. I finalen blev det en hårdare match och efter tre ronder var det fortfarande oavgjort, först på Golden Point kunde hon vinna. Tack vare vinsten har hon sju poäng i rankingpoängen och fått en stark stark på säsongen. Hon ska även vara med på Junior-EM i Spanien om två veckor.

Ali Azam, Liam Mäkelä och Edin Dizdarevic åkte ut i första omgången.

valvet_helsida
defacto_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

stottasigtuna_helsida
connys_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

kcbygg_helsida
speedy_helsida
studeravidare_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

marina_helsida
happy_homes_mars

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

studenten2020_outsider
stottasigtuna_outsider
valvet_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sommarlov_outsider
marina_outsider