bostadsformedling
Anna Kalles Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Kalles: Jag är tacksam över stödet

Efter Uppdrag Granskning har Anna Kalles hyllats på sociala medier. Dagen efter var en helt vanlig dag för Anna som gick till jobbet: - Jag försöker fokusera på min familj, de reaktioner jag har fått är positiva, samtidigt har jag känt att det är min plikt att berätta när jag ser orättvisor, säger Anna Kalles till märsta.nu

centrum_artikel

Socialdemokraten Anna Kalles medverkade i Uppdrag Granskning där hon berättade om hur hon upplevt händelser som kan kopplas ihop mellan Ibrahim Khalifa och annan partivän. Dagen efter gick Anna till jobbet som vanligt. Hon berättar att många hört av sig efter programmet via telefon och sociala medier. Reaktionerna har varit enbart positiva. Anledningen till att hon gick ut i programmet och berättade var för att hon såg det som sin plikt när hon såg orättvisor.
– För mig är det alltid kommuninvånarna i fokus, det är socialdemokratins skyldighet för infånarna, säger Anna.

Vad som händer framöver med hennes roll i politiken vill hon inte kommentera. Hon vill inte säga hur reaktionerna varit från sina partikamrater.
– Jag vill inte kommentera det. Jag är tacksam över det stöd jag fått, jag har förstått att jag ha stöd, folk har ringt och messat, både socialdemokrater från andra kommuner och andra från kommunen.

spedition_sigtuna
defacto_helsida
kaa_sigtuna_helsida
speedy_helsida
happyhomes_sommar2020
sommar_sigtuna2020
studeravidare_helsida
2020_helsida
marina_helsida
connys_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_helsida
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
speedy_outsider
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
kaa_outsider
nrh
marina_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider