mote_sommar
Kalle Andersson blir ny assisterande tränare efter Jesper Östlund.Foto: Skånela IF

Kalle tar över efter Jesper

Skånela vann klart i derbyt mot Tyresö på söndagen samtidigt som man presenterade sin nya assisterande tränare Kalle Andersson.

centrum_artikel

Kalle Andersson blir ny assisterande tränare för Skånela när Jesper Östlund efter säsongen tackar för sig och tar över Hallby i Jönköping. Kalle Andersson har tidigare förflutet som spelare i Skånela och är fostrad senbarnsben i klubben. Han var också med och spelade upp herrarna i Elitserien tillsammans med nuvarande tränaren Jimmy Karlsson.

Jagar kval
Inför ögonen på Kalle blev det klar derbyseger för Skånela mot Tyresö. 14-8 i paus blev sedan 33-19. Fredrik Olsson och Robert Ladan visade vägen med åtta mål vardera inför nästan 500 åskådare i Vikingahallen. Skånela är bara tre poäng från en kvalplats med fem matcher kvar att spela.

Målen
Ladan 8, Olsson 8, Hedwall 3, Ganibegovic 3, Källström 3, Lindberg 3, Rahali 2, Nielsen 2,

connys_helsida
spedition_sigtuna
marina_helsida
centrum_helsida2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

happyhomes_sommar2020
landsbygd_sigtuna_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

studeravidare_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

defacto_helsida
sommar_sigtuna2020

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

kaa_sigtuna_helsida
2020_helsida
speedy_outsider
brobygget_midgard_outsider
brobygget_outsider_valsta
kaa_outsider
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
ridskola_2020_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
marina_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider