defacto_pan2020
Kalle Andersson har under tre år varit assisterande tränare i Skånelas herrlagFoto: Magnus Granhagen

Kalle Andersson lämnar uppdraget som assisterande

Skånela förändrar ledarstaben när Kalle Andersson väljer att lämna uppdraget som assisterande.

centrum_artikel

Efter tre år vid Jimmy Karlssons sida väljer Kalle Andersson att trappa ner som assisterande på grund av att han behöver prioritera studier och arbete. Hans erfarenhet och kompetens är dock något Skånela vill behålla och han kommer därför att få en annan roll i laget. Hur den ser ut är ännu inte klart enligt Skånelas hemsida.
– Som sagt så grundar sig detta beslut i att tiden inte räcker till och i min värld är det viktigt att göra saker helhjärtat annars blir ofta resultatet inte som man önskat. Efter många år i klubben så vet jag att jag inte kommer kunna släppa detta helt och hållet och min förhoppning är att kunna vara med runt herrlaget på något vis, säger Kalle Andersson i ett uttalande.

centrum_helsida2020
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

defacto_helsida
ridskola2020_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

dackskiftarna_helsida
vardcentral_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

2020_helsida
speedy_vinter_helsida
sigtunastad_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
connys
speedy_vinter2020_outsider
dackskiftarna_outsider
vardcentral_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider