defacto_pan
Foto: Daniel Iskander

Kallaste veckan på elva år uppmättes

Förra veckan var den kallaste i kommunen på elva år med en medeltemperatur på 14,1 grader.

marstakalaset_artikel

Den kallaste medeltemperaturen på elva år för vecka 31 uppmättes förra veckan, medeltemperaturen var 14,1 grader. Näst kallaste var från 2015 med 15,9 grader. Varmaste veckan var från förra året då det var 22,9 grader varmt. Även 2014 var varm med 21,6 grader.

Källa: Newsworthy

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

marstakalas_helsida
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli
defacto_helsida
happyhomes_2019

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

colorama_april2
sommar_centrum
sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
defacto_outsider
sportfiske_sommar
connys
nrh