centrum_jul_panorama
Foto: Daniel Iskander

Kallaste veckan på elva år uppmättes

Förra veckan var den kallaste i kommunen på elva år med en medeltemperatur på 14,1 grader.

centrum_jul_artikel

Den kallaste medeltemperaturen på elva år för vecka 31 uppmättes förra veckan, medeltemperaturen var 14,1 grader. Näst kallaste var från 2015 med 15,9 grader. Varmaste veckan var från förra året då det var 22,9 grader varmt. Även 2014 var varm med 21,6 grader.

Källa: Newsworthy

fme_oktober

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

happyhomes_2019
ica_oktober
sigtunavatten_standard
trainingpartner_jobb_helsida
defacto_jul

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

julbord_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

centrum_jul_helsida
greeknighthelsida
nrh
connys
greeknight_outsider
julbord
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
colorama_april2