centrum_jul_panorama
Foto: Daniel Iskander

Kallaste veckan på elva år

Förra veckan, vecka 27, var den kallaste i kommunen på elva år.

centrum_jul_artikel

Det var en medeltemperatur förra veckan på 11,5 grader vilket uppmättes via mätstationen på Arlanda. Det innebär att det var den kallaste veckan sedan 2008enligt Newsworthy. Snittet för vecka 27 är 17,5 grader. Utöver det var Arlanda den kallaste platsen i länet förra veckan. Högst temperatur fanns i Stockholm med 14,5.

Varmaste vecka 27 är faktiskt inte från fjolåret utan 2010 då medeltemperaturen var 21,3 grader. Medeltemperaturen förra året var kring 17 grader för vecka 27. Även 2015 var det varmt med medeltemperaturen 20,2 grader.

ica_oktober

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

trainingpartner_jobb_helsida
sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
julbord_helsida
centrum_jul_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

defacto_jul

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

happyhomes_2019
tp_helsida
trainingpartner_jobb_outsider
tp_outsider
julbord
connys
greeknight_outsider
nrh
colorama_april2