sommar
Foto: Jamshid Jamshidi

Kall sommarvecka

Kylan håller sitt grepp över kommunen och förra veckan var kallaste vecka 28 på elva år.

marstakalaset_artikel

Återigen noterades en kall sommarvecka, vecka 28 var den kallaste på elva år enligt Newsworty. Vid mätstationen på Arlanda låg medeltemperaturen på 13,7 grader, 3,7 grader under snittet de senaste elva åren som är 17.4 grader. 2010 var det som varmast med 23,5 grader, 2018 var det 20,8 grader varmt. Även 2015 var det kallt vecka 28 med 15,7 grader.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

colorama_april2
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar
marstakalas_helsida
happyhomes_2019
sommar_centrum
ica_valsta_choklad

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

sigtunavatten_standard
defacto_helsida
kontor_thaifong
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
sportfiske_sommar
colorama_april
defacto_outsider