varumarke_defacto_sommar
Jysk etablerar på Bristagatan i ArlandastadFoto: Pressbild

Jysk byter lokal i Arlandastad

JYSK kommer att flytta från Söderbyvägen till Bristagatan: -Både vi och våra kunder är jätteglada över att vi kommer vara kvar i Märsta och i samma område där butiken funnits i så många år.

marstac_aug

Senare denna månad kommer Jysk att flytta från Söderbyvägen till Bristagatan. Den nya butiken kommer att vara ca 1000 kvadratmeter och ha ett stort utbud av sängar, möbler och inredningsartiklar.
– Vi kommer nu kunna visa JYSK’s hela möbelsortiment för våra kunder som vi inte kunnat tidigare. Vi får en fantastiskt stor och fin butik där vi kan hjälpa våra kunder hitta de lösningar som passar just dem, säger Distriktschefen Amanda Skullman i ett pressmeddelande.

Butikschefen Åsa Filipsson uppger att man är glada över att vara kvar i Märsta och i samma område där butiken har funnits i flera år.
– Det är jättespännande att få flytta butiken, säger Butikschefen Åsa Filipsson.

farbrorbla_host2017

easyJet storsatsar på Arlanda

Näringsliv Från och med i mars kommer easyJet att flyga hela 14 gånger i veckan mellan Arlanda-Berlin: - Det är mycket glädjande att easyJet fortsätter att satsa på Arlanda, säger Swedavias flygmarknadsdirektör Elizabeth Axtelius i ett pressmeddelande.

defacto_panorama_boka_mote
happy_homes_sommar
forsmaleri

Han blir ny näringslivschef i kommunen

Näringsliv Mathias Forsberg blir ny näringslivschef efter Christer Wikström som tagit över som kommundirektör: - Det finns mycket logistiskt att jobba med i Sigtuna som jag kan ta med mig härifrån. Kommunerna liknar varandra ganska mycket. Sigtuna bygger mycket bostäder och ligger också i utkanten. Sedan är det Arlanda-biten som ska bli väldigt spännande, säger Mathias Forsberg till BålstaBladet.

magget_dejt

Premiärturen till Miami invigdes

Näringsliv SAS premiärflög sin nya linje mellan Arlanda-Miami under söndagen: - Vi är mycket glada att SAS fortsätter att öka sitt utbud på Arlanda med ytterligare en interkontinental direktlinje, säger lizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Mäklare ger stöd på 20 olika språk

Näringsliv Jennyfer Namazi på Fastighetsbyrån i Märsta Sigtuna kommer att erbjuda språkstöd för de köpare eller säljare som inte talar svenska eller behöver hjälp att förstå alla lagar och regler kring en fastighetsaffär på sitt egna språk: - Vi vet att det kan vara komplicerat att genomföra en bostadsaffär och i våra samtal med konsumenter märker vi att språkbarriärer förstärker svårigheterna påtagligt, säger Jennyfer i ett pressmeddelande.

SAS satsar ännu mer på Arlanda

Näringsliv SAS lanserar fyra nya direktlinjer via Arlanda i sommar: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda till sommaren, kommenterar Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Norra Redovisningshuset
cricketklubben
standard
jul2018
slutstation
matcher_skanela
agy2
dogranch
nfc_vinter
colorama_jan
vidargatan7
connys
borg
yrkesutbildningen
solrosvagen28
lions_standard
julgranshamtning
blackfriday
vanster_mote
frisyr2018