defacto_panorama
Jysk etablerar på Bristagatan i ArlandastadFoto: Pressbild

Jysk byter lokal i Arlandastad

JYSK kommer att flytta från Söderbyvägen till Bristagatan: -Både vi och våra kunder är jätteglada över att vi kommer vara kvar i Märsta och i samma område där butiken funnits i så många år.

Senare denna månad kommer Jysk att flytta från Söderbyvägen till Bristagatan. Den nya butiken kommer att vara ca 1000 kvadratmeter och ha ett stort utbud av sängar, möbler och inredningsartiklar.
– Vi kommer nu kunna visa JYSK’s hela möbelsortiment för våra kunder som vi inte kunnat tidigare. Vi får en fantastiskt stor och fin butik där vi kan hjälpa våra kunder hitta de lösningar som passar just dem, säger Distriktschefen Amanda Skullman i ett pressmeddelande.

Butikschefen Åsa Filipsson uppger att man är glada över att vara kvar i Märsta och i samma område där butiken har funnits i flera år.
– Det är jättespännande att få flytta butiken, säger Butikschefen Åsa Filipsson.

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

socialutmarkelse

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

steningeslottsommar
sportfiskebanner2
vuxenutbildning2
happy_homes_juli

SAS-linje till Hong Kong flyttas

Näringsliv Den stora SAS-linjen mellan Arlanda-Hong Kong flyttas till Köpenhamn: - SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna maximera effekterna för både passagerare och vår lönsamhet, säger Karl Sandlund, SAS.

Näringslivslunch i Kulturlänken

Näringsliv Kommunen tappar i olika näringslivsrankingar men i samband med näringslivslunchen som hölls på tisdagen framkom en bild om lönsamma företag med potential för mer.

yearlingsales
sigtunavatten_standard
objekt4
objekt3
vuxentutbildning
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
sap_outsider
outsider_defacto
outsider_moderat
forskontor
veterankraft_standard
val2018
objekt2
connys