moderaterna_panorama
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Jumbon pressade Skånela

Jumbon Kärra pressade Skånela på söndagen men en stark avslutning bäddade för säkrad kvalplats: - En sån här match är jobbig, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

Kärra var redan avsågat inför matchen och Skånela ville säkra sin kvalplats. Spelet blev krampaktigt, fram för allt bakåt där man lät Kärra sätta 32 bollar på dem. Efter matchen var tränare Jimmy Karlsson kritisk till prestationen.
– Vi har allt att förlora, de ligger sist och har inget att förlora, vi får inte tag i defensiven, det tillsammans med målvaktsspelet var inte bra. ”Lucce” kommer in sista fem och avgör för oss, skönt att vi kunde ro i hamn det.

Sista tio vinner Skånela med 8-3 och matchen 37-32. Iris Ganibegovic fick snöra på sig skorna igen för moderklubben. Han svarade inte för några mål men stabilt spel. Slutet gott allting gott, Skånela blev kvalklart och spelar en match till innan dess. Jimmy Karlsson hoppas på lapp på luckan och bättre försvarsspel.
– Jag är inte orolig, vi brukar prestera bra möt bättre lag. Nu hoppas vi att hela Märsta kommer hit och fyller hallen.

Målen
Ladan 8, Östling 7, Lindberg 7, Näslund 5, Nilsson 4, Wärnmark 3, Tapper 2, Nielsen

2020_helsida
liber_helsida
ewas_helsida
marinan_helsida
defacto_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

mp_helsida_april
connys_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
marina_outsider
mp_outsider2022
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
nrh