moderat_jul_nyar
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Julshow med Disney-tema

Sigtunabygdens årliga Julshow lockade nästan 300 åskådare till Helgestabodarna utanför Sigtuna.

I lördags hölls Sigtunabygdens Ryttarförenings årliga julshow inför välfyllda läktare, ca 300 personer bänkade sig i ridhuset för att se showen som höll Disney-tema. Det bjöds på karaktärer som Olof från Frost, Musse och Mimi Pigg med mera. Utöver det fanns ett luciatåg som bestod av barn, ungdomar och personal. Mini-ponnyn Olga kom på besök in på läktaren till mångas förvåning enligt åsa Nordberg på Sigtunabygdens RF.
– Det var en lyckad show helt enkelt, säger Åsa.

connys_helsida
teatergrillen_helsida
oppethus_helsida
happyhomes_50
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.