arlandagk_panorama
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Julshow i Helgestabodarna

I lördags gick Sigtunabygdens Ryttarförenings årliga julshow i Vita Huset.

banner_juni_artikel

Helgestabodarna stuteri bjöd på Jushow i Vita huset som Sigtunabygdens Ryttarförening arrangerade. Ungefär 350 besökare hade samlats för att se showen som elever, föräldrar, ungdomssektion och personal satt ihop.
– Det bjöds bland annat på en stor kadrilj med 18 hästar till en schlagermedley, pappor på käpphästar och självklart ett vackert luciatåg med många små söta tomtar, hälsar Åsa på SBRF.

colorama_april2
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

defacto_helsida
ica_valsta_choklad
fme_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sbrf_helsida
happyhomes_2019
banner_juni_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

oppning_helsida
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

sigtunavatten_standard
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

connys
sh_bovard_out
defacto_outsider
midsommar_valsta_outsider
nrh
sbrf_outsider
oppning_outsider
sh_oppet
ridskola2019_outsider
fme_outsider
colorama_april