moderaterna_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Julmarknaden kommer tillbaka

Efter en inställd julmarknad förra året så är det återigen dags i Sigtuna stad.

Julmarkanden och en massa andra evenemang i kommunen och staden ställdes in förra året på grund av pandemin. Nu när restriktioner kring folksamlingar lättats eller tagits bort så kan man återigen arrangera en julmarknad. Med start 1:a advent är det dags för marknaden, marknaden äger rum varje adventssöndag ända fram till jul. Det blir klassisk torghandel, julaktiviteter och god mat. Marknaden har varit ett uppskattat inslag som lockat inte bara kommuninvånare till staden utan långväga gäster. Den ses som en av landets bästa julmarknader.

 

mp_helsida_april

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

liber_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

nationaldag_helsida
logistik_sigtuna_helsida

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

centrum_sommar2022_helsida
2020_helsida
helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
nrh
sigtuna_vatten_outsider
outsider
mp_outsider2022
nationaldag_out
ridskola_2020_outsider
connys
logistik_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider