center_pan21
Foto: Magnus Granhagen

Julmarknaden kommer tillbaka

Efter en inställd julmarknad förra året så är det återigen dags i Sigtuna stad.

centrum_artikel

Julmarkanden och en massa andra evenemang i kommunen och staden ställdes in förra året på grund av pandemin. Nu när restriktioner kring folksamlingar lättats eller tagits bort så kan man återigen arrangera en julmarknad. Med start 1:a advent är det dags för marknaden, marknaden äger rum varje adventssöndag ända fram till jul. Det blir klassisk torghandel, julaktiviteter och god mat. Marknaden har varit ett uppskattat inslag som lockat inte bara kommuninvånare till staden utan långväga gäster. Den ses som en av landets bästa julmarknader.

 

connys_helsida
oppethus_helsida
centrum_helsida2020

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
2020_helsida

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

koppar_helsida
helsida_var2021

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

dack-helsida
jul2021
julmarknad_helsida
flygskola_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

dack-outsider
julmarknad_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
nrh
oppethus_outsider
swedol_outsider
koppar_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
flygskolan_outsider
jul_outsider