moderaterna_riksdag

Julklappsinsamling utökas

I år kommer Clarion Hotel Arlandas julklappskampanj tillförmån för Trygga Barnen att utökas med fler lämningsplatser.

centrum_artikel

I flera års tid har Clarion Hotel Arlanda samlat in julklappar tillförmån för Trygga Barnen, i år kommer även Quality Hotel Arlanda och Turistbyrån i Sigtuna att medverka i uppdraget. Julklapparna kommer sen att delas ut till utsatta barn och ungdomar via Trygga Barnen och Fryshuset.

Julklapparna kan lämnas in på de båda hotellen samt turistbyrån på Stora Gatan till och med 15:e december. Klapparna delas ut i samband med eventet Trygg Jul som Trygga Barnen arrangerar. På eventet blir det julmat, godsaker, pyssel, uppträdanden och givetvis klapputdelning.
– Som alltid känns den här julklappsinsamlingen väldigt bra i hjärtat. Det är 8:e året och jag längtar tills jag får se barnens glädje, när vi delar ut julklapparna på Trygga Barnens julevent ”Trygg Jul”, säger Lisa Hägglund, Marketing Manager och We Care ambassadör på Clarion Hotel Arlanda Airport

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

defacto_helsida
valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
centrum_helsida2020
handbollsskola
connys_helsida
mod_helsida

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
nrh
connys
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider