arlandagk_panorama
Foto: Pressbild/Clarion Hotel Arlanda

Julklappsinsamlingen går vidare för sjunde året

I sedvanlig ordning uppför Clarion Arlanda en julgran där man kan lämna av sig julklappar som sedan delas ut till utsatta barn inom Trygga Barnen.

sportlov_centrum

Sedan 2012 har Clarion Hotel Arlanda uppfört en julgran i lobbyn där man kan lämna av julklappar som sedan delas ut till Trygga Barnen. Under åren har det samlats in över 300 000 julklappar som bidragit till att barn och unga fått en något ljusare jul.
– Det här är julglädje! Att få ge alla dessa hundratals julklappar som kommer in till barnen gör oss oerhört stolta som människor och företag. I år har vi även fått förmånen att servera all julmat till deras julfirande Trygg Jul. Det kan inte bli bättre, säger Pernilla Johansson, VD Clarion Hotel Arlanda Airport.

För att öka insamlingstakten kommer Clarion även att skicka ut en bil för att samla in julklappar runt om i kommunen. För varje julklapp som samlas in så kommer även 10 kronor att delas ut till Unicef. Insamlingen vänder sig till alla, det enda man gör är att slå in en julklapp och skriva till vilken ålder den vänder sig för. Fram till 14:e december pågår insamlingen.
– Det betyder så otroligt mycket att Clarion Arlanda och Quality Arlanda har valt Trygga Barnen i år igen. Deras engagemang ger oss kraft att fortsätta hjälpa för alla barn och ungas rätt till en trygg uppväxt, uppger Olivia Trygg Larsen, grundare av Trygga Barnen.

Konsthall invigdes i Valsta

Kulturnyheter Valsta Simhall har öppnat upp som konsthallen &Konst: - Vi räknade in 86 personer av en mycket mixad publik, säger musei- och konstchef Ted Hesselbom.

icavalsta_semlor

Jul med Carola kommer tillbaka

Nöjesnyheter Carola gör om sin bejublade julshow med dubbelt antalet spelningar i år: - Det känns som jag hittat rätt helt enkelt och det är på tiden, säger hon till Aftonbladet.

connys
banner_trerosor
korpen_jan-feb
sportlov2019
EXTRA

Höjda avgifter på Kulturskolan

Kulturnyheter Kulturskolan i Sigtuna kommun för höjda avgifter, detta sedan budgeten minskat med 1,2 miljoner kronor i år: - Dessvärre har vi en tuff ekonomisk situation – orsaken är tidigare oansvarig politik som gjort av vi har höga låneskulder och ingen buffert. Det är allvarligt, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i Barn- och ungdomsnämnden.

Valsta bibliotek öppnar upp

Kulturnyheter Efter många turer står det nu klart att Valsta bibliotek öppnar på fredag 1:a februari: - Det är med glädje vi slår upp portarna igen och välkomnar alla invånare att ta del av böcker, tidskrifter och media, säger Lars Björling.

sangensemble

Isbrytare kan ställa till det för Sigtunarännet

Nöjesnyheter En isbrytare kan ställa till det för Sigtunarännet som ska gå om tre veckor: - Det är förstås olycklig tajmning när de bryter upp isen nu tre veckor innan Sigtunarännet, säger Fredrik Jonsson på Vikingarännet.

ridskola_2019_helsida
arlandagolf
EXTRA

Anders och Christian drar igen klassiska Väsbyhaket

Nöjesnyheter Märsta- och sigtunaborna Anders Matsson och Christian Cederferm stänger igen institutionen Magget i Väsby ikväll: - Det bästa med ”Magget” är alla människor som vi lärt känna här. Och det är många. De är våra vänner i dag. Det är nog det som kommer bli tuffast på lördag, säger Christian till tidningen Mitt i Stockholm.

sigtunavatten_standard
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider
nrh