sommar
Foto: Pressbild/Clarion Hotel Arlanda

Julklappsinsamlingen går vidare för sjunde året

I sedvanlig ordning uppför Clarion Arlanda en julgran där man kan lämna av sig julklappar som sedan delas ut till utsatta barn inom Trygga Barnen.

Sedan 2012 har Clarion Hotel Arlanda uppfört en julgran i lobbyn där man kan lämna av julklappar som sedan delas ut till Trygga Barnen. Under åren har det samlats in över 300 000 julklappar som bidragit till att barn och unga fått en något ljusare jul.
– Det här är julglädje! Att få ge alla dessa hundratals julklappar som kommer in till barnen gör oss oerhört stolta som människor och företag. I år har vi även fått förmånen att servera all julmat till deras julfirande Trygg Jul. Det kan inte bli bättre, säger Pernilla Johansson, VD Clarion Hotel Arlanda Airport.

För att öka insamlingstakten kommer Clarion även att skicka ut en bil för att samla in julklappar runt om i kommunen. För varje julklapp som samlas in så kommer även 10 kronor att delas ut till Unicef. Insamlingen vänder sig till alla, det enda man gör är att slå in en julklapp och skriva till vilken ålder den vänder sig för. Fram till 14:e december pågår insamlingen.
– Det betyder så otroligt mycket att Clarion Arlanda och Quality Arlanda har valt Trygga Barnen i år igen. Deras engagemang ger oss kraft att fortsätta hjälpa för alla barn och ungas rätt till en trygg uppväxt, uppger Olivia Trygg Larsen, grundare av Trygga Barnen.

Nytt koncept för McDonalds Sky City

Nöjesnyheter McDonalds i Sky City öppnar upp ett nytt system där maten tillagas på beställning och gästerna serveras sedan vid borden: - Det känns väldigt roligt att öppna upp McDonald’s Sky City igen. Med vårt nya beställnings- och tillagningssystem och bordsservering erbjuder vi våra gäster en ännu bättre restaurangupplevelse, säger franschisetagaren Roland Edin.

sigtunavatten_standard

Märstabor cyklar från Kiruna till Malmö

Märstafolket Märstaborna Valentin Lazar och Sam Calara cyklar från Kiruna till Malmö under en månads tid i syfte att samla in pengar till Riksförbundet för Funktionshindrade Barn och Ungdomar: - Vi vill sprida ordet för att inspirera folk och stödja RBU, skriver dem i ett gemensamt mail till märsta.nu

sommar
ica_valsta_choklad

Pontus in the air nominerad till prestigefyllt pris

Nöjesnyheter Arlandakrogen Pontus in the air nominerades i den internationella branschtävlingen 2019 Airport Food & Beverage (FAB) Awards: - Vi är mycket stolta och glada över juryns lovord. Det är en vinst i sig och ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi är en av de främsta flygplatsrestaurangerna med vårt utbud av mat, dryck och service, säger krögaren Pontus Frithiof.

colorama_april2

Cecilia arrangerar stand up-kvällar

Nöjesnyheter Cecilia Saberi från Märsta startar upp komediklubb på Mingel i sommar: - Jag bor i märsta och är uppvuxen här och tänker att det är synd att inte vi Märstabor får skratta och må bra av att ta del av komedi, säger Cecilia till märsta.nu

happyhomes_2019
sommar_centrum

Här klipper Peter hemlösa igen

Märstafolket Sigtunabon Peter Aslan som driver Frisyr i Märsta var på söndagen på Medborgarplatsen för att klippa hemlösa: - Det är fjärde året jag är med på det, säger Peter till märsta.nu

defacto_helsida
bonava_juli_hel
arlanda_golf_juli

Klart för litteraturfestival 2020

Kulturnyheter Sigtuna Litteraturfestival tar paus 2019 men återkommer 2020 efter beslut i Destination Sigtunas styrelse: - Sigtuna Litterturfestival är en viktig kulturbärare i vår destination och det känns så roligt att vi nu fått klartecken att genomföra evenemanget under 2020, säger VD Anna Lakmaker.

nrh
bonava_juli_outsider
connys
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
defacto_outsider