arlandagk_panorama
Foto: Pressbild/Clarion Hotel Arlanda

Julklappsinsamlingen går vidare för sjunde året

I sedvanlig ordning uppför Clarion Arlanda en julgran där man kan lämna av sig julklappar som sedan delas ut till utsatta barn inom Trygga Barnen.

centrum_pask

Sedan 2012 har Clarion Hotel Arlanda uppfört en julgran i lobbyn där man kan lämna av julklappar som sedan delas ut till Trygga Barnen. Under åren har det samlats in över 300 000 julklappar som bidragit till att barn och unga fått en något ljusare jul.
– Det här är julglädje! Att få ge alla dessa hundratals julklappar som kommer in till barnen gör oss oerhört stolta som människor och företag. I år har vi även fått förmånen att servera all julmat till deras julfirande Trygg Jul. Det kan inte bli bättre, säger Pernilla Johansson, VD Clarion Hotel Arlanda Airport.

För att öka insamlingstakten kommer Clarion även att skicka ut en bil för att samla in julklappar runt om i kommunen. För varje julklapp som samlas in så kommer även 10 kronor att delas ut till Unicef. Insamlingen vänder sig till alla, det enda man gör är att slå in en julklapp och skriva till vilken ålder den vänder sig för. Fram till 14:e december pågår insamlingen.
– Det betyder så otroligt mycket att Clarion Arlanda och Quality Arlanda har valt Trygga Barnen i år igen. Deras engagemang ger oss kraft att fortsätta hjälpa för alla barn och ungas rätt till en trygg uppväxt, uppger Olivia Trygg Larsen, grundare av Trygga Barnen.

valsta_utveckling
colorama_april2
sigtunavatten_standard

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

bonava_helsida

Sigtunakockar kan vinna internationell tävling

Nöjesnyheter Sigtunahöjden och Steningevik har med varsin kock på finalen av Copper Skillet i Toronto: - Vi är otroligt stolta över att vår destination har kockar i världsklass, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna, i ett pressmeddelande.

fme_helsida
1:a april

Rösta: Kommer du ihåg aprilskämten?

Nöjesnyheter 1:a april har märsta.nu en tradition om att skoja till det lite med företag, politker och kommun. Igår var det dags igen och skämtet om Pinbacksgallerian var uppskattat, men kommer du ihåg några av våra andra aprilskämt genom åren?

ica_pask

Protester mot nedskärningar i Kulturskolan

Kulturnyheter För bara några dagar sedan startade en namninsamling för att bevara Bovärdarna på äldreboenden, nu har en ny insamling startats för att stoppa nedskärningar i Kulturskolan.

defacto_helsida
Internationella kvinnodagen

Krog överraskade kvinnor med ros

Nöjesnyheter På Internationella kvinnodagen överraskade Magasinet sina kvinnliga gäster med en ros: - Vi vill givetvis vara med och uppmärksamma kvinnorna i kommunen idag, säger Magasinets ägare Christian Cederferm.

happyhomes_2019
fettisdagen

Semmeldagen slog rekord igen

Nöjesnyheter Semmeldagen innebar rekord på semlor igen hos Bistro Valvet i Sigtuna: - Vi har haft fullt upp sen tidig morgon, säger Abraham "Abbe" Gumussoy, ägare.

logistik_utbildning

Konsthall invigdes i Valsta

Kulturnyheter Valsta Simhall har öppnat upp som konsthallen &Konst: - Vi räknade in 86 personer av en mycket mixad publik, säger musei- och konstchef Ted Hesselbom.

sh_oppet
defacto_outsider
bonava_outsider
valsta_utveckling_2
ridskola2019_outsider
fme_outsider
colorama_april
sigtunavatten_outsider