defacto_pan
Foto: Pressbild/Clarion Hotel Arlanda

Julklappsinsamlingen går vidare för sjunde året

I sedvanlig ordning uppför Clarion Arlanda en julgran där man kan lämna av sig julklappar som sedan delas ut till utsatta barn inom Trygga Barnen.

Sedan 2012 har Clarion Hotel Arlanda uppfört en julgran i lobbyn där man kan lämna av julklappar som sedan delas ut till Trygga Barnen. Under åren har det samlats in över 300 000 julklappar som bidragit till att barn och unga fått en något ljusare jul.
– Det här är julglädje! Att få ge alla dessa hundratals julklappar som kommer in till barnen gör oss oerhört stolta som människor och företag. I år har vi även fått förmånen att servera all julmat till deras julfirande Trygg Jul. Det kan inte bli bättre, säger Pernilla Johansson, VD Clarion Hotel Arlanda Airport.

För att öka insamlingstakten kommer Clarion även att skicka ut en bil för att samla in julklappar runt om i kommunen. För varje julklapp som samlas in så kommer även 10 kronor att delas ut till Unicef. Insamlingen vänder sig till alla, det enda man gör är att slå in en julklapp och skriva till vilken ålder den vänder sig för. Fram till 14:e december pågår insamlingen.
– Det betyder så otroligt mycket att Clarion Arlanda och Quality Arlanda har valt Trygga Barnen i år igen. Deras engagemang ger oss kraft att fortsätta hjälpa för alla barn och ungas rätt till en trygg uppväxt, uppger Olivia Trygg Larsen, grundare av Trygga Barnen.

fme_jul
icavalsta_julbanner
sigtuna_funkis
julbanner2
sportfiskebanner2
happy_homes_juli

Marknadsafton i Kulturum

Kulturnyheter Marknadsafton spelades upp i Kulturum under måndagen: - Cirka 240 personer såg den trevliga föreställningen som producerats av Svensk damteater, berättar Karin Andén, Kultursekreterare på Sigtuna kommun.

lager_bilnet
defacto_host2018
EXTRA

Tina räddade kattuglan som nu flyger igen

Märstafolket Märstabon Tina Söderberg gjorde en stor insats för en skadad kattuggla häromdagen då hon körde den hela vägen från Väsby till Värmdö: - Jag älskar djur och har grubblat i några dagar över hur det gick, så det känns fantastiskt att den klarade sig. Det var det bästa slutet man kunde önska sig, säger Tina till Mitt i Stockholm.

Märstabo skrapade 100 000 i Nyhetsmorgon

Nöjesnyheter I morse skrapade Mohammed Alabdo Triss i TV4 och kammade hem 100 000 kronor: - Jag ska betala av lite lån och hjälpa min familj som fortfarande är kvar i Turkiet, säger Mohammed i ett pressmeddelande från Svenska spel.

funkis_2
objekt3
nrh_lania
sigtunavatten_standard
komvuxq3_4
objekt4
colorama_vinter
connys
outsider
objekt2
vanster_jul