sportlov_centrum
Julia Lundgren är målvakt i damjuniorerna och Division 1-lagetFoto: Arlanda IBK

Julia och Elin till SM

Arlanda IBK skickar Julia Lundgren och Elin Lundqvist med Uppland till Distrikts-SM i Umeå.

sportlov_centrum

Distrikts-SM spelas i Umeå 5-7 januari. Uppland med Arlanda IBK-tjejerna Julia Lundgren och Elin Lundqvist möter Göteborg, Östergötland, Gästrikland och Halland i gruppspelet. Matcherna kommer även att visas på SVT Play.

sangensemble
korpen_jan-feb

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

banner_trerosor
connys
defacto_helsida

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

sportlov2019
ridskola_2019_helsida
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

nrh
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider