moderat_sommar
Julia Hussko Smeds gör sig redo för spel i Strands och en flytt till HudiksvallFoto: Pressbild

Julia Huusko Smeds lämnar Skånela

21-åriga Julia Hussko Smeds lämnar Skånela för att spela med Strands som tränas av rosersbergaren Robert Zetterquist.

centrum_artikel

Robert Zetterquist fortsätter locka skånelaiter till Strands i Hudiksvall. Nyligen meddelades att juniorspelaren Cornelia Eliasson lämnar Skånela för Strands. Nu är det Julia Huusko Smeds som tar klivet över, 21-åringen har spelat allsvensk handboll med Skånela den gångna säsongen.
– Ett mycket bra tillskott och Julia Huusko Smeds passar in i det lagbygge som vi nu tillsammans skapar. Julia Huusko Smeds har många bra egenskapar på plan och är en oerhört lojal person, både på och utanför handbollsplan. Det ska bli oerhört intressant att se Julia Huusko Smeds i den här miljön, säger Strands tränare Robban Zetterquist.

Anledningen till flytten är bland annat att Julia avser studera på Högskolan i Gävle, hon har även besökt staden och fått en bra känsla. Ursprungligen är Rosersberg moderklubben men de senaste två säsongerna har hon gjort i Skånela.
– Jag tycker det ska bli kul och spännande att flytta till nått helt nytt och få känna på det.
Såklart lite nervöst att flytta hemifrån och lämna det som varit självklart här hemma men ser fram emot det också. Jag förväntar mig en rolig och bra säsong och ett lag där alla är villiga att ge allt för att nå nya mål. Av det jag fått se och varit med om redan nu känns det mycket positivt, säger Huusko Smeds i ett uttalande.

centrum_helsida2020
studeravidare_helsida
defacto_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

landsbygd_sigtuna_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_midgard_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

sommar_sigtuna2020
connys_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

marina_helsida
studeravidare_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_midgard_outsider
nrh
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out