centrum_panorama2020
Julia Hussko Smeds gör sig redo för spel i Strands och en flytt till HudiksvallFoto: Pressbild

Julia Huusko Smeds lämnar Skånela

21-åriga Julia Hussko Smeds lämnar Skånela för att spela med Strands som tränas av rosersbergaren Robert Zetterquist.

Robert Zetterquist fortsätter locka skånelaiter till Strands i Hudiksvall. Nyligen meddelades att juniorspelaren Cornelia Eliasson lämnar Skånela för Strands. Nu är det Julia Huusko Smeds som tar klivet över, 21-åringen har spelat allsvensk handboll med Skånela den gångna säsongen.
– Ett mycket bra tillskott och Julia Huusko Smeds passar in i det lagbygge som vi nu tillsammans skapar. Julia Huusko Smeds har många bra egenskapar på plan och är en oerhört lojal person, både på och utanför handbollsplan. Det ska bli oerhört intressant att se Julia Huusko Smeds i den här miljön, säger Strands tränare Robban Zetterquist.

Anledningen till flytten är bland annat att Julia avser studera på Högskolan i Gävle, hon har även besökt staden och fått en bra känsla. Ursprungligen är Rosersberg moderklubben men de senaste två säsongerna har hon gjort i Skånela.
– Jag tycker det ska bli kul och spännande att flytta till nått helt nytt och få känna på det.
Såklart lite nervöst att flytta hemifrån och lämna det som varit självklart här hemma men ser fram emot det också. Jag förväntar mig en rolig och bra säsong och ett lag där alla är villiga att ge allt för att nå nya mål. Av det jag fått se och varit med om redan nu känns det mycket positivt, säger Huusko Smeds i ett uttalande.

connys_helsida
festspec_host2020_helsida
happyhomes_sommar2020
helgens matcher

Viktiga matcher i trean och femman

Fotboll FC Arlanda och Rosersbergs IK har viktiga matcher där avancemang eller potentiellt avancemang står på spel nu när serierna är inne på sina sista omgångar,

boisigtuna
defacto_helsida
2020_helsida
helgens matcher

Helgens matcher: Derby i Division 6

Fotboll Det är toppmöte i Division 6 där MärstaIK2 och FC Arlanda2 möts. Märsta IK spelade hemma på fredagskvällen och FC Arlanda tar sig an Vallentuna på lördag eftermiddag.

centrum_helsida2020
swedol_outsider
nrh
festspec_host2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider