moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild
Tord och HeléneFoto: Pressbild

Julbesökarna ska lockas tillbaka till Herresta

Herresta Lada i Odensala är tillbaka med sin julmarknad efter pandemin: - Vi är ett uppskattat besöksmål med många stamgäster från både Stockholms och Uppsala län, berättar Heléne Zachrisson som driver Herresta lada tillammans med maken Tord.

centrum_artikel

Heléne Zachrisson driver Herresta Lada tillsammans med sin make Tord Olsson. Paret har flera andra verksamheter igång också, som parkurs som märsta.nu rapporterat om nyligen, man har dagkonferenser, filminspelningar, företagsboende, förråd med mera. Men man har också en julmarknad som under pandemin fick ställas in. Nu gör man sig redo för att starta igång under adventssöndagarna.

Det blir julmarknad med lokala utställare och ett ekologiskt kafé. Inriktningen på marknaden går i ekologins tecken.
– I vårt ekologiska café fortsätter vi servera succén från i somras: nygräddade, hemgjorda belgiska våfflor med sylt och vispgrädde. Vi erbjuder också frasig och nygrillad toast med ost, skinka, senap, lök mm. Det finns också gott om smarrigt kaffebröd – allt hembakt och ekologiskt. Dessutom har vi också nyttiga raw-tryfflar utan vitt socker eller gluten, berättar Heléne Zachrisson.

defacto_helsida
koppar_helsida
jul2021
2020_helsida
helsida_var2021
oppethus_helsida
julmarknad_helsida
flygskola_helsida
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

centrum_helsida2020
dack-helsida

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

swedol_outsider
oppethus_outsider
flygskolan_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
koppar_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
mp-outsider
dack-outsider
jul_outsider
connys
julmarknad_outsider