moderaterna_riksdag
Foto: Insändarbild

Josefin och Linn öppnar upp Våfflan på vintern

Linn Anselius och Josefine Garint som både studerar på SSHL har provat att driva Våfflan under vintern.

centrum_artikel

Både Josefine och Linn har sommarjobbat på Våfflan i Sigtuna. Nu har de fått chansen av ägaren Sten Carlgren att driva det vintertid. De har under vinterhalvåret haft öppet på helger och lov och serverat bubbelvåfflor till glögg bland annat.
– Helgerna då Sigtuna hade sin kända julmarknad var succé och vi är väldigt glada och tacksamma över den fina responsen vi fått. Framöver kommer Våfflan hållas öppet på helger om vädret tillåter, låter Josefine och Linn hälsa.

 

handbollsskola
mod_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

centrum_helsida2020

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
moderat_outsider
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider