moderaterna_panorama
Foto: Insändarbild

Josefin och Linn öppnar upp Våfflan på vintern

Linn Anselius och Josefine Garint som både studerar på SSHL har provat att driva Våfflan under vintern.

Både Josefine och Linn har sommarjobbat på Våfflan i Sigtuna. Nu har de fått chansen av ägaren Sten Carlgren att driva det vintertid. De har under vinterhalvåret haft öppet på helger och lov och serverat bubbelvåfflor till glögg bland annat.
– Helgerna då Sigtuna hade sin kända julmarknad var succé och vi är väldigt glada och tacksamma över den fina responsen vi fått. Framöver kommer Våfflan hållas öppet på helger om vädret tillåter, låter Josefine och Linn hälsa.

 

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

liber_helsida
connys_helsida

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

defacto_helsida
logistik_sigtuna_helsida
mp_helsida_april
retro_helsida
helsida
2020_helsida

Krogen erbjuder gratis mensskydd

Nöjesnyheter Krogen Anders och Jag i Märsta Centrum kommer att inleda samarbetsavtal med Redlocker om gratis mensskydd: - Vi har haft automaten i ett par månader nu, och efter en kortare inkörningsperiod, så fungerar den som vi tänkte oss. Detta är ett av flera exempel på hur man konkret kan arbeta med jämställdhetsfrågor i vardagen, säger delägare Christian Cederferm.

ADAAM gör låt med LOAM

Nöjesnyheter Märstaartisten ADAAM gör en låt tillsammans med Loan, "Fakka ur": - LOAM och jag sågs i studion och så gjorde vi en fest-låt som handlar om att vara på topp och saker som kan komma med det! Låten blev en BÄNGER och vi hoppas alla fans gillar den lika mycket som vi, säger ADAAM.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
ridskola_2020_outsider
outsider
retro_outsider
mp_outsider2022
logistik_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
swedol_outsider