defacto_pan2020
Josefine Bouveng i distriktslaget Foto: Insändarbild/Carina Gävstedt

Josefin i JVM

Wings Josefin Bouveng, 15, har tagits ut till U18-landslaget som ska spela JVM.

Josefine Bouveng som spelar i Wings Team 01 är uttagen i U18-landslaget som ska spela JVM i Tjeckien 7-14 januari, trots att hon är yngre än de flesta andra har hon tagits ut, hon kan således spela flera JVM innan hon blir överårig. Josefin har varit på flera landslagssamlingar det senaste året. Josefin är en av tre spelare födda 2001. På meritlistan har hon sex U18-landskamper och sju U16, främsta meriten var guldet i Världsundomsspelen tidigare i år.

connys_helsida
mp_helsida_april
liber_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll På fredagskvällen spelar glödheta MIK i Division 4, FC Arlanda spelar på lördagen mot Sundbyberg. Två serieledare som kan befästa sina placringar.

logistik_sigtuna_helsida
division 3

Seger för Arlanda

Fotboll FC Arlanda besegrade Rådmansö hemma på Midgårdsvallen och är fortsatt obesegrade i Division 3.

retro_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
helsida
division 4

Ny storseger för MIK – Fjärde raka

Fotboll Märsta IK ångar på i fyran och redan efter fyra omgångar har man 12 poäng och dessutom har man inte släppt in ett enda mål. - Vi spelar tillräckligt bra för att vinna komfortabelt, varken mer eller mindre än så. Vissa saker att jobba på såklart men det kommer allteftersom fler matcher spelas, skriver MIK via Instagram.

Skånela gör klart med Lucaus ersättare

Handboll Skånela har gjort klart med Anderstorps målvakt Kenan Omerovic som är fostrad i småländska Hallby: - Jag ser mycket fram emot att spela i Skånela där jag fått ett mycket bra intryck av föreningen i sin helhet. Det ska bli lite extra kul att återförenas med min gamle tränare Mattias Flodman och lagkamrat Anton Nilsson, säger Omerovic i ett uttalande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
nrh
connys
outsider
sigtuna_vatten_outsider
logistik_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
swedol_outsider
retro_outsider