panorama_centrum
Foto: Privat

José producerar åt landets hetaste inom hip hop

José Angarita Rivera är en musikproducent från Märsta som släpper nytt tillsammans med sångaren KEV.

José Angarita Rivera har drivit egen musikstudio i Valsta under flera år och spelat med musiker från hela landet samt även en av landet främsta inom hip-hop; VC Barre. José började producera musik redan i 14-årsåldern och har sedan dess utvecklat sina kunskaper inom ljud- och musikproduktion. Han har egna skivstudion Legato Records.

Snart kommer ny låt som José ligger bakom, denna gång med malmöartisten KEV. En låt som heter Dagen kommer och är inspirerad av 80-talets funk kombinerat med modern house.
– Låten handlar om polarisering i samhället med inslag av humor och referenser som många kommer känna igen sig i.

ewas_helsida
marinan_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
2020_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

liber_helsida

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

mp_helsida_april

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider
ewas_outsider
marina_outsider