moderater_pan_sommar
Jorge Castro startade nyligen Growth MarketingFoto: Pressbild

Jorge kan prisas på marknadsföringsgala

Märstaprofilen Jorge Castro är en av finalisterna som Årets marknadsförare

centrum_artikel

Jorge Castro som under en tid bott och verkat i Märsta är nominerad till pris som Årets marknadsförare som Ecommerce recruit utser via en omröstning. Vinnaren utses i samband med egala där branschens bästa e-handelsexperter utses. Det är pristagare inom SEO, sociala medier, CRM och grafisk produktion. Priset går till den som genomfört en bedrift som lett till framgång eller visat engagemang utöver det vanliga.
– Fantastiskt, det är superroligt att dom uppmärksammat min resa hos ABS Wheels, jag är mycket nöjd över resultatet under min tid där. Nu jobbar jag med ett tjugotal andra kunder varav en lokal kund är Handelsbanken i Sigtuna. Att bli egen företagare är det bästa jag gjort, säger Jorge Castro till märsta.nu

Om Jorge vinner ska han donera alla röster som han har fått i form av pengar till Barncancerfonden. Bara för några veckor sedan startade han sitt företag Growth Marketing, någon som märsta.nu rapporterade om.

oppethus_helsida
koppar_helsida
helsida_var2021
defacto_helsida
flygskola_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

connys_helsida
dack-helsida

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

mp_host_helsida
jul2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

nrh
connys
sigtuna_vatten_outsider
koppar_outsider
dack-outsider
centrum_sommar_out
julmarknad_outsider
jul_outsider
flygskolan_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
oppethus_outsider
swedol_outsider