center_pan21
Jorge Castro startade nyligen Growth MarketingFoto: Pressbild

Jorge kan prisas på marknadsföringsgala

Märstaprofilen Jorge Castro är en av finalisterna som Årets marknadsförare

Jorge Castro som under en tid bott och verkat i Märsta är nominerad till pris som Årets marknadsförare som Ecommerce recruit utser via en omröstning. Vinnaren utses i samband med egala där branschens bästa e-handelsexperter utses. Det är pristagare inom SEO, sociala medier, CRM och grafisk produktion. Priset går till den som genomfört en bedrift som lett till framgång eller visat engagemang utöver det vanliga.
– Fantastiskt, det är superroligt att dom uppmärksammat min resa hos ABS Wheels, jag är mycket nöjd över resultatet under min tid där. Nu jobbar jag med ett tjugotal andra kunder varav en lokal kund är Handelsbanken i Sigtuna. Att bli egen företagare är det bästa jag gjort, säger Jorge Castro till märsta.nu

Om Jorge vinner ska han donera alla röster som han har fått i form av pengar till Barncancerfonden. Bara för några veckor sedan startade han sitt företag Growth Marketing, någon som märsta.nu rapporterade om.

eldsjal-helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
connys_helsida
bostad_helsida
mp_host_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
andersojag

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

helsida_var2021
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
eldsjal-outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
nrh
mp-outsider
connys
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
andersojag_outsider