moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild

Jorge Castro blev årets marknadsförare

Bland årets stjärnor inom den svenska E-handeln fanns Jorge Castro med på listan som årets digitala marknadsstjärna.

panorama_centrum

Priset går till den som genomfört en bedrift som lett till framgång eller som visat engagemang utöver det vanliga. Märsta.nu skrev tidigare om Jorge Castro som efter sex år valde att lämna lokala ABS Wheels för att starta egen Growth Marketing byrå.
– Det känns fantastiskt bra och jag är tacksam över resan som varit. Det är sex års hårt arbete med blod, svett och tårar som lett till den här vinsten säger Jorge Castro

Jorge hade redan på förhand bestämt att han skulle donera medel till Cancerfonden om han vann, vilket han gjorde direkt efter vinsten. Just nu är planerna på egna byrån Growth Marketing som han ska bygga upp till landets största.
– Det har bara gått två månader sedan jag startade men jag har redan nu anställt två personer och vi jobbar med diverse kunder inom finans, spel och e-handel, fortsätter Jorge.

Motiveringen som löd:
Growth guru som förtjänar en klapp på axeln efter att ha satt ABS Wheels på kartan. Jorge var en mycket värdefull anställd som lyckades göra magi av bolaget genom att kostnadseffektivt driva över 250 000 besökare till butiken varje månad. Otroligt glad och go kille som kämpar hårt. Han har inga problem med att lära andra och ställer ofta upp och hjälper andra med digital marknadsföring. Jorge är en sann marknadsstjärna. Idag driver Jorge egen Growth Hacking byrå, löd motiveringen

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
kso_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

social_helsida
mp_helsida_april
mote_helsida
helsida_sfs

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

outsider_social
centrum_sommar_outsider2022
mote_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
kso-duell_out
sfs_out
connys
moderat_outsider
nrh