moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild

Jorge Castro blev årets marknadsförare

Bland årets stjärnor inom den svenska E-handeln fanns Jorge Castro med på listan som årets digitala marknadsstjärna.

centrum_artikel

Priset går till den som genomfört en bedrift som lett till framgång eller som visat engagemang utöver det vanliga. Märsta.nu skrev tidigare om Jorge Castro som efter sex år valde att lämna lokala ABS Wheels för att starta egen Growth Marketing byrå.
– Det känns fantastiskt bra och jag är tacksam över resan som varit. Det är sex års hårt arbete med blod, svett och tårar som lett till den här vinsten säger Jorge Castro

Jorge hade redan på förhand bestämt att han skulle donera medel till Cancerfonden om han vann, vilket han gjorde direkt efter vinsten. Just nu är planerna på egna byrån Growth Marketing som han ska bygga upp till landets största.
– Det har bara gått två månader sedan jag startade men jag har redan nu anställt två personer och vi jobbar med diverse kunder inom finans, spel och e-handel, fortsätter Jorge.

Motiveringen som löd:
Growth guru som förtjänar en klapp på axeln efter att ha satt ABS Wheels på kartan. Jorge var en mycket värdefull anställd som lyckades göra magi av bolaget genom att kostnadseffektivt driva över 250 000 besökare till butiken varje månad. Otroligt glad och go kille som kämpar hårt. Han har inga problem med att lära andra och ställer ofta upp och hjälper andra med digital marknadsföring. Jorge är en sann marknadsstjärna. Idag driver Jorge egen Growth Hacking byrå, löd motiveringen

Arlanda kan få hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda kan prisas för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
helsida_var2021

Ökat intresse för parrelationskurs

Näringsliv I Herresta lada märker Tord och Helene Olsson det ökande intresset för parrelation under pandemin:- Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, uppger Tord Olsson

bostad_helsida
dack-helsida

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

centrum_helsida2020
mp_host_helsida

Snap-on etablerar i Arlandastad

Näringsliv Snap-on etablerar genom konceptet Car-o-Liner i Arlandastad: - Car-O-Liner sökte ett sammanhang med möjlighet till samarbete och en plats som ligger strategiskt rätt. Här hittade vi rätt förutsättningar för oss att nå vår målgrupp och våra kunder. Vi är dessutom redan en etablerad samarbetspartner och leverantör av teknisk utbildning till flera av de varumärken som finns här, säger Anna Nilsson, Manager Academy, Snap-on Equipment.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
dack-outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
connys
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh