defacto_pan2020
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Joakim ställer ut på Sigtuna Kulturgård

Under mars kommer Joakim Nordin att ställa ut sin abstrakta landskapskonst på Sigtuna Kulturgård.

centrum_artikel

Joakim Nordins abstrakta landskapsmålningar kommer att ställas ut på Sigtuna Kulturgård mellan 6-21 mars. Han låter hälsa att utställningen sker coronasäkrat med ett begränsat antal personer i lokalen samtidigt. Han har de senaste åren haft kontinuerliga utställningar i Stockholmsområdet och är även bibliotekarie i Sundbyberg. Ett arbete som han kompletterar med måleriet. Stilen han målar i beskriver han som drömsk, dynamisk och fantasifull. Joakim skapar abstrakta landskap som dyker upp under måleriprocessen, sprungna ur fantasin.

Dykarna fulls på med lager av rinnande färg, han skapar tunna världar av färg som i transparensen släpper igenom ljus och former som han sedan arbetar vidare på. För det mesta är det med pensel han arbetar, men ibland även trasa, vattenspruta och olja. Det blir en del av airbrushade-spruta för att få fram det han vill ha.
– Oftast finns en färgskala eller känsla i stilen som jag vill ta fram i grunden. Jag tar ofta foton på resor och samlar på urklippta artiklar och ljud som jag använder som inspiration i den kreativa processen, berättar Joakim för märsta.nu

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
defacto_helsida
dackskiftarna_helsida
ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
2020_helsida
sigtunastad_helsida
vardcentral_helsida
connys_helsida

Smashmallows släpper nytt

Nöjesnyheter Lokala bandet Smashmallows släpper nytt: - Vi vill med albumet visa på mörkret inom oss, men även på det hopp som finns i världen, säger Henrik Naglitch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtunastad_outsider