moderater_pan_sommar

Jimmy ska lyfta barn- och ungdomsidrotten i Skånela

Jimmy Karlsson anställs av Skånela IF som barn- och ungdomssamordnare i syfte att få fler barn att idrotta i kommunen.

Skånelas herrtränare får ytterligare ett uppdrag, från första juni klev han in på deltid som barn- och ungdomssamordnare. Syftet är att arbeta med rekrytering och utbildning av spelare och ledare i de yngsta lagen.
– Vi gör en unik och viktig satsning för att få fler barn att börja idrotta i vår kommun. Vi gör mycket bra i Skånela IF men med denna roll spänner vi bågen ytterligare. Vi hoppas att det ska leda till en mer välorganiserad ungdomsverksamhet och att vi kan locka fler barn att pröva på handboll. Jimmy är den perfekta ambassadören för detta projekt, ett större Skånela hjärta finns inte, säger Skånelas ordförande Peter Stackeryd i ett uttalande.

Jimmy Karlsson säger att uppdraget ska bli spännande och roligt, att han ska kunna hjälpa dem i deras arbete. Att hitta den röda tråden från boll och lek till handbollsskolan och sedan när det ska bildas lag.
– En målbild är att varje unge som kommer till Skånela IF ska längta till handbollsträningarna varje dag i veckan. Jag drömmer också att vi genom handbollen och Skånela IF förstärker vårt samhällsansvar där alla barn oavsett vart man bor i Sigtuna kommun får pröva på vår fina sport. Att de genom handbollen finner glädje, gemenskap och där vi kanske kan vara en brygga mellan olika samhällsklasser.

connys_helsida
defacto_helsida
social_helsida
pantamera_avc_helsida
kso_helsida
mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
helsida_sfs

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
kso-duell_out
nrh
swedol_outsider
mp_outsider2022
connys
centrum_sommar_outsider2022
sfs_out
outsider_social