defacto_pan2020
Sabina Rydberg i Arlanda JetsFoto: Elisabeth Olsson

Jetsspelare till Finnkampen

Arlanda Jets skickar åtta spelare till både svenska och finska landslaget i samband med Finnkampen.

centrum_artikel

Svenska damlandslaget möter Finland på lördag och Arlanda Jets skickar sju spelare till landslaget. De uttagna för Sverige från Jets är: Moa Toll, Julia Forster, Sabina Rydberg, Jenny Grameinius, Yasmin El-Messaoudi, Johanna Cedergren, Linn Stridsman.

I samband med Finnkampen kommer också flaggfotboll att spelas och även där har Jets med sju spelare: Anna Persson, Marianne Gimhag, Josefin Eriksson, Sabina Rydberg, Emma Carlsson, Hedvig Palocci och Yasmin El-Massaoudi. Nina Lundholm från Jets kommer även att spela för Finland i flagglandskampen.

marina_helsida
studenten2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

valvet_helsida
stottasigtuna_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

sommarlov_helsida
defacto_helsida
studeravidare_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

happy_homes_mars
kcbygg_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

swedol_outsider
valvet_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
nrh
sommarlov_outsider
studenten2020_outsider
marina_outsider
stottasigtuna_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider