defacto_pan2020
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Jetsspelare till EM

Jets U17 och U19 levererar fyra spelare till EM i Danmark i juli.

centrum_artikel

Tre spelare från Jets U17 och U19 lag spelar EM med Sverige i juli i Danmark. De fyra spelarna hade matcher på Midgårdsvallen på lördagen då Jets vann. Rafael Maccaro och Viktor Ekberg spelar i U17 medan Kalle Hjertton och Robin Jutwreten spelar med U19.

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

kcbygg_helsida
studeravidare_helsida
sommarlov_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studenten2020_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida
connys_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studenten2020_outsider
sommarlov_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider