panorama_centrum
Foto: Arlanda Jets

Jets tappar nyckelspelare till Tyskland

Jetsspelaren Kalle Hjertton är klar för tyska topplaget Marburg Mercanaries: - Vi är mycket glada, tacksamma och stolta över Kalle och det han gjort för Arlanda hittills, och är övertygade över att Kalle kommer att vara med och bidra till Mercenaries direkt, skriver Jets på sin hemsida.

22-årige Kalle Hjartton har spelat i Wings sedan 2015, han har varit en av lagets främsta spelare i offensiv linje och spelat med U19-landslaget som tog EM-guld 2017 och NM-guld 2018. Nu lämnar han för nya äventyr när tyska topplaget Marburg Mercanaries värvar in honom. Ett lag som kan spela inför 12 000 åskådare på sin hemmaarena. Kalle beskrivs som en explosiv, smart, mångsidig, taktiskt och tekniskt kunnig offensiv linjeman.

Jets har i stora drag gjort klart i sitt lagbygge. Bartosz Wozniak blir kvar och man får in Philip Makris, Robbie Listrot och David Sjöberg. Seriestart är beräknad till vecka 32 och Jets möter AIK, Norrköping och Tyresö i dubbelmöten.

retro_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll På fredagskvällen spelar glödheta MIK i Division 4, FC Arlanda spelar på lördagen mot Sundbyberg. Två serieledare som kan befästa sina placringar.

connys_helsida
division 3

Seger för Arlanda

Fotboll FC Arlanda besegrade Rådmansö hemma på Midgårdsvallen och är fortsatt obesegrade i Division 3.

helsida
mp_helsida_april
logistik_sigtuna_helsida
2020_helsida
liber_helsida
division 4

Ny storseger för MIK – Fjärde raka

Fotboll Märsta IK ångar på i fyran och redan efter fyra omgångar har man 12 poäng och dessutom har man inte släppt in ett enda mål. - Vi spelar tillräckligt bra för att vinna komfortabelt, varken mer eller mindre än så. Vissa saker att jobba på såklart men det kommer allteftersom fler matcher spelas, skriver MIK via Instagram.

Skånela gör klart med Lucaus ersättare

Handboll Skånela har gjort klart med Anderstorps målvakt Kenan Omerovic som är fostrad i småländska Hallby: - Jag ser mycket fram emot att spela i Skånela där jag fått ett mycket bra intryck av föreningen i sin helhet. Det ska bli lite extra kul att återförenas med min gamle tränare Mattias Flodman och lagkamrat Anton Nilsson, säger Omerovic i ett uttalande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
outsider
connys
retro_outsider
logistik_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider