bostadsformedling
Foto: Elias Johansson
Foto: Elias Johansson

Jets klart för Division 1-final

Arlanda Jets är klara för final efter en dramatisk seger mot STU i Bergshamra.

centrum_artikel

Det var tajt i Division 1-semifinalen mellan STU och Arlanda Jets. Efter tre kvartar var ställningen 17-14 till Jets men efter en touchdown direkt i fjärde gick STU förbi till 21-17. Jets kunde dock vända på steken genom Jesper Johansson som sprang in sin tredje TD för dagen. STU blockade den efterföljande extrapoängen och rusade sen ner mot Jets mål. Jonathan Wittberg han ikapp och såg till att ställningen låg kvar på 23-21 för Jets. STU låg på sista minuterna och fick sista anfallet men lyckades inte få in fler poäng. Finalen spelas nästa lördag med start klockan 11 i Borås.

Poäng
Kelvin Boateng (6), Jesper Johansson (6), Cristoffer Dessezar (6), Jonathan Wittbgerg (5)

Referat från Arlanda Jets hittar du här

spedition_sigtuna
defacto_helsida
2020_helsida
kaa_sigtuna_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

speedy_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_helsida_valsta

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

brobygget_midgard_helsida
marina_helsida
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
nrh
landsbygd_sigtuna_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
kaa_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
marina_outsider
swedol_outsider