sommar
Foto: Elias Johansson
Foto: Elias Johansson

Jets klart för Division 1-final

Arlanda Jets är klara för final efter en dramatisk seger mot STU i Bergshamra.

Det var tajt i Division 1-semifinalen mellan STU och Arlanda Jets. Efter tre kvartar var ställningen 17-14 till Jets men efter en touchdown direkt i fjärde gick STU förbi till 21-17. Jets kunde dock vända på steken genom Jesper Johansson som sprang in sin tredje TD för dagen. STU blockade den efterföljande extrapoängen och rusade sen ner mot Jets mål. Jonathan Wittberg han ikapp och såg till att ställningen låg kvar på 23-21 för Jets. STU låg på sista minuterna och fick sista anfallet men lyckades inte få in fler poäng. Finalen spelas nästa lördag med start klockan 11 i Borås.

Poäng
Kelvin Boateng (6), Jesper Johansson (6), Cristoffer Dessezar (6), Jonathan Wittbgerg (5)

Referat från Arlanda Jets hittar du här

sommar
arlanda_golf_juli

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

happyhomes_2019
sommar_centrum
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

defacto_helsida
bonava_juli_hel

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

colorama_april2

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

defacto_outsider
sportfiske_sommar
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
nrh
bonava_juli_outsider