centrum_panorama2020
Foto: Jetpak

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

centrum_artikel

Transportföretaget Jetpak flyttar huvudkontoret från Solna till nybyggda Office One på Arlanda, detta för att komma närmare deras kärnverksamhet och stärka relationen mellan kunder och leverantörer. Flytten är också en del av den europeiska expansionen av verksamheten enligt VD Kenneth Marx. Flytten sker direkt efter nyår.
– Vi är naturligtvis mycket glada att Jetpak och därmed ytterligare en hyresgäst väljer Office One, som är en unik mötesplats med närhet till hela världen genom läget på Stockholm Arlanda Airport. Flexibla kontorslösningar i kombination med effektiva kommunikationer är något som efterfrågas allt mer, säger Karl Wistrand, vice vd Swedavia och tillförordnad direktör för koncernenheten Anläggning och system.

speedy_helsida
salong_elisabeth_helsida

Veterankraft startar nytt kontor i Märsta

Näringsliv Veterankraft som hyr ut veteraner till både privatpersoner och företag etablerar kontor i Märsta: - Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, uppger platschefen Sven Pettersson.

defacto_helsida
happyhomes_2019
EXTRA

Mikael Andersson avgår som VD på Märsta Förenade

Näringsliv Mikael Andersson lämnar som VD på Märsta Förenade efter 8 år: -Efter snart 8 fantastiska år som VD är det nu dags för mig att lämna över rodret, både Märsta Förenade och jag själv behöver nu fokusera på nya utmaningar, säger han i ett uttalande.

connys_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
sportlov_sigtuna
teatergrillen_helsida
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
speedy_outsider
nrh
connys
teatergrillen_outsider