centrum_panorama2020
Foto: Arkivbild

Jesper utsedd till Årets tränare

Skånelaiten Jesper Östlund som nyligen utsågs till U18-landslagets förbundskapten har även utsetts till Årets tränare.

centrum_artikel

Succén för Jesper Östlund fortsätter, han förde förra året upp Hallby till Handbollsligan, i år höll han dem kvar och nyligen utsågs han till landslagstränare för U18. Nu kommer nästa utmärkelse; Årets tränare i Handbollsligan:
– Jag är väldigt stolt, säger Jesper till Handbollsligan.se

En bidragande orsak till att han fick utmärkelsen var att Hallby lyckades hålla sig kvar trots sina begränsade förutsättningar, de tippades i botten men slutade tia:
– Vi har gjort det fantastiskt bra sett till förutsättningarna. Våra erfarenheter i Handbollsligan var nästan lika med noll. Det var tufft i början men det klaffade mer och mer. Vi lärde oss under säsongens gång och var som bäst på våren då vi luggade några av de bästa lagen. Jag är superstolt över killarna som gjorde en prestation väldigt långt över mina förväntningar, fortsätter Östlund.

connys_helsida
marina_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

happy_homes_mars
stottasigtuna_helsida
studenten2020_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

kcbygg_helsida
defacto_helsida
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studeravidare_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
stottasigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider
valvet_outsider
nrh