moderat_sommar
Foto: Arkivbild

Jesper utsedd till Årets tränare

Skånelaiten Jesper Östlund som nyligen utsågs till U18-landslagets förbundskapten har även utsetts till Årets tränare.

centrum_artikel

Succén för Jesper Östlund fortsätter, han förde förra året upp Hallby till Handbollsligan, i år höll han dem kvar och nyligen utsågs han till landslagstränare för U18. Nu kommer nästa utmärkelse; Årets tränare i Handbollsligan:
– Jag är väldigt stolt, säger Jesper till Handbollsligan.se

En bidragande orsak till att han fick utmärkelsen var att Hallby lyckades hålla sig kvar trots sina begränsade förutsättningar, de tippades i botten men slutade tia:
– Vi har gjort det fantastiskt bra sett till förutsättningarna. Våra erfarenheter i Handbollsligan var nästan lika med noll. Det var tufft i början men det klaffade mer och mer. Vi lärde oss under säsongens gång och var som bäst på våren då vi luggade några av de bästa lagen. Jag är superstolt över killarna som gjorde en prestation väldigt långt över mina förväntningar, fortsätter Östlund.

studeravidare_helsida
connys_helsida
2020_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

brobygget_midgard_helsida
sigtunahem_sokbostad
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

centrum_helsida2020
helsida_sommarlov
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

centrum_sommar_out
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
outsider_sommarlov
nrh
brobygget_outsider_valsta