halloween_centrum
Foto: JENSEN

JENSEN ridgymnasium till Wenngarn

Nu är det klart med att JENSEN får ridgymnasium på Wenngarn: - Vi är stolta över att tillsammans med fastighetsägarna på Wenngarn kunna erbjuda ett nytt gymnasium till Stockholms alla häst- och djurintresserade elever, Anna Wiger Jensen, Operativ chef på JENSEN.

centrum_artikel

Till hösten 2022 startar JENSEN sitt ridgymnasium på Wenngarn. Man kommer att ha ett nära samarbete med Wenngarn fastighetsförädling och Sigtuna Stuteri. Två program kommer att erbjudas i ett första skede; Ridgymnasium inom hoppning och dressyr samt Hund- och djursjukvård. Kommunen har i remissyttrandet till Skolinspektionen varit positiva.
– Vi är stolta över att tillsammans med fastighetsägarna på Wenngarn kunna erbjuda ett nytt gymnasium till Stockholms alla häst- och djurintresserade elever. Vi riktar oss till elever med höga ambitioner – de som både vill gå en högkvalitativ högskoleförberedande utbildning och vidareutvecklas inom sitt stora intresse, säger Anna Wiger Jensen, Operativ chef på JENSEN.

defacto_helsida

Askerson kritiseras för brev till migrationsministern

Politik Socialdemokraterna riktar ny kritik mot Mattias Askerson (M), denna gång för att han skickat brev till migrationsminister Morgan Johansson.

mp_host_helsida
2020_helsida

Så vill Bergqvist (L) vända trenden i Valsta

Politik Liberalerna har suttit i kommunledningen i olika konstellationer sedan 2014. Under 2021 klassades Valsta som utsatt område men till 2030 ska alla utsatta områden vara borta enligt förslag från partiet.

Märstabo döms i blocketbedrägeri

Notiser En man från Märsta döms för grovt penningtvättsbrott sedan han lurat andra att betala in pengar för varor, pengarna skickades sedan vidare till andra konton.

dack-helsida
happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
bostad_helsida
centrum_helsida2020

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

connys_helsida
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

coronapandemin

Sju områden med lägre vaccinationstäckning

Notiser Vaccinationen mot covid-19 går vidare i kommunen och en vaccinbuss har satts in i veckan i Märsta där det är lägre andel vaccinerade.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
bostad_outsider
connys
centrum_sommar_out
nrh
dack-outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider