centrum_panorama2020
Jasmine Monserrat attackerades av knivmannen i söndags. Foto: Montage/märsta.nu/Privat/Jamshid Jamshidi

Jasmine attackerades på Svampvägen

Jasmine Monserrat från Enköping var ute med kompisar i Märsta då hon helt plötsligt attackerades på Svampvägen: - Han bara dök upp, berättar Jasmine för märsta.nu

Det var i söndags eftermiddag som Jasmine och några vänner gick på Svampvägen. Jasmine som inte bor i Märsta var på besök här. En trevlig dag förvandlades till en mardröm när en okänd gärningsman helt oprovocerat attackerade dem, han kom åt Jasmine och hamnade i någon form av ”brottningsmatch”. Polisen har uppgett att det rörde sig om ett rån, någon som Jasmin bekräftar:
– Han tog min väska och mina kort i fickan.

Kommer återhämta sig
Utöver det skadade han henne med ett vasst föremål som han stack henne i benet med. Jasmine fick åka till sjukhus för att sy, det blödde mycket eftersom han kom åt några kärl. Men nu är hon ok och kommer att återhämta sig:
– Det kommer gå bra, jag tar bort stygnen på måndag. Det är väldigt svårt att gå och röra på just det benet och jag haltar lite, säger hon.

”Bar mask och kniv”
Hon minns fortfarande händelsen och vill berätta om det för att uppmärksamma andra och för att eventuella vittnen ska kunna lämna tips till Polisen om händelsen:
– Han kom liksom springande framför med en svart mask framför ansiktet och en lång kniv. Han hade svart jacka, beige militärbyxa/kamouflage, svart luva och lite krulligt hår.

Polisen har upprättat en anmälan om grovt rån men ingen person har gripits trots en intensiv polisjakt på söndagskvällen.

Vet du mer? Kontakta Polisen 114 14

2020_helsida
boisigtuna
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
festspec_host2020_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

Vattenskador oroar sigtunabor

Nyheter Drygt 1000 stockholmare har medverkat i en undersökning om vattenskador som Länsförsäkringar beställt, bland dessa några sigtunabor.

nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
festspec_host2020_outsider
ridskola_2020_outsider