centrum_panorama2020
Jasmine Monserrat attackerades av knivmannen i söndags. Foto: Montage/märsta.nu/Privat/Jamshid Jamshidi

Jasmine attackerades på Svampvägen

Jasmine Monserrat från Enköping var ute med kompisar i Märsta då hon helt plötsligt attackerades på Svampvägen: - Han bara dök upp, berättar Jasmine för märsta.nu

centrum_artikel

Det var i söndags eftermiddag som Jasmine och några vänner gick på Svampvägen. Jasmine som inte bor i Märsta var på besök här. En trevlig dag förvandlades till en mardröm när en okänd gärningsman helt oprovocerat attackerade dem, han kom åt Jasmine och hamnade i någon form av ”brottningsmatch”. Polisen har uppgett att det rörde sig om ett rån, någon som Jasmin bekräftar:
– Han tog min väska och mina kort i fickan.

Kommer återhämta sig
Utöver det skadade han henne med ett vasst föremål som han stack henne i benet med. Jasmine fick åka till sjukhus för att sy, det blödde mycket eftersom han kom åt några kärl. Men nu är hon ok och kommer att återhämta sig:
– Det kommer gå bra, jag tar bort stygnen på måndag. Det är väldigt svårt att gå och röra på just det benet och jag haltar lite, säger hon.

”Bar mask och kniv”
Hon minns fortfarande händelsen och vill berätta om det för att uppmärksamma andra och för att eventuella vittnen ska kunna lämna tips till Polisen om händelsen:
– Han kom liksom springande framför med en svart mask framför ansiktet och en lång kniv. Han hade svart jacka, beige militärbyxa/kamouflage, svart luva och lite krulligt hår.

Polisen har upprättat en anmälan om grovt rån men ingen person har gripits trots en intensiv polisjakt på söndagskvällen.

Vet du mer? Kontakta Polisen 114 14

2020_helsida
centrum_helsida2020

Klart med vilka som tar över hemtjänsten

Nyheter Kommunstyrelsen fattade på måndag beslut om vilka som får i uppdrag att ta över hemtjänsten i kommunen.

speedy_helsida
connys_helsida
teatergrillen_helsida
defacto_helsida
happyhomes_2019
EXTRA

Blottare i Sigtuna

Blåljus En anmälan om sedlighetsbrott upprättades sedan en man blottat sig för två personer i Sigtuna.

Arlandapoliser anmäler coronarisk

Nyheter Två poliser på Arlanda som tog emot passagerare från evakuerats från Kina gör en intern anmälan om risk att utsättas för viruset skriver Expressen.

nrh
teatergrillen_outsider
speedy_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider