sommar
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Jämtdal fyramålsskytt i kvalet

Rosersbergs IK vann med 7-2 borta mot Mora och är nu klara för kvalfinal.

marstakalaset_artikel

Rosersberg gjorde processen kort med Mora inför 291 åskådare. Hemmalaget fick visserligen en kanonstart med mål efter åtta minuter men det blev snarare en väckarklocka för Rosers. Linus Jämtdal replikerade, Daniel Eklund satte 2-1 och Jämtdal följde upp med trean. Efter sex minuter i andra var matchen punkterad då Rosers ledde med 5-1. Tredje blev en transportsträcka och slutresultatet skrevs sedan till 7-2. Hemma i Märsta följde hundratalet hemmafans matchen på Magget som ordnade mat och tv-sändning.

Målen
Jämtdal 4, Eklund 2, Gustafsson

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

marstakalas_helsida
arlanda_golf_juli
kontor_thaifong
ica_valsta_choklad
sommar

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
defacto_helsida
sommar_centrum

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

connys
miljopris_outsider
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
defacto_outsider
sportfiske_sommar