arlandagk_panorama
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Jämtdal fyramålsskytt i kvalet

Rosersbergs IK vann med 7-2 borta mot Mora och är nu klara för kvalfinal.

banner_juni_artikel

Rosersberg gjorde processen kort med Mora inför 291 åskådare. Hemmalaget fick visserligen en kanonstart med mål efter åtta minuter men det blev snarare en väckarklocka för Rosers. Linus Jämtdal replikerade, Daniel Eklund satte 2-1 och Jämtdal följde upp med trean. Efter sex minuter i andra var matchen punkterad då Rosers ledde med 5-1. Tredje blev en transportsträcka och slutresultatet skrevs sedan till 7-2. Hemma i Märsta följde hundratalet hemmafans matchen på Magget som ordnade mat och tv-sändning.

Målen
Jämtdal 4, Eklund 2, Gustafsson

sbrf_helsida

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

banner_juni_helsida
sommar
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

colorama_april2
happyhomes_2019
defacto_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

fme_helsida
sportfiske_sommar
fme_outsider
nrh
connys
defacto_outsider
sbrf_outsider
colorama_april