centrum_panorama2020
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Jämtdal fyramålsskytt i kvalet

Rosersbergs IK vann med 7-2 borta mot Mora och är nu klara för kvalfinal.

centrum_artikel

Rosersberg gjorde processen kort med Mora inför 291 åskådare. Hemmalaget fick visserligen en kanonstart med mål efter åtta minuter men det blev snarare en väckarklocka för Rosers. Linus Jämtdal replikerade, Daniel Eklund satte 2-1 och Jämtdal följde upp med trean. Efter sex minuter i andra var matchen punkterad då Rosers ledde med 5-1. Tredje blev en transportsträcka och slutresultatet skrevs sedan till 7-2. Hemma i Märsta följde hundratalet hemmafans matchen på Magget som ordnade mat och tv-sändning.

Målen
Jämtdal 4, Eklund 2, Gustafsson

happy_homes_mars
defacto_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

kcbygg_helsida
marina_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

sommarlov_helsida
stottasigtuna_helsida
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studenten2020_helsida
connys_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

studenten2020_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
valvet_outsider
nrh
stottasigtuna_outsider
sommarlov_outsider
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider