moderat_jul_nyar
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Jämtdal fyramålsskytt i kvalet

Rosersbergs IK vann med 7-2 borta mot Mora och är nu klara för kvalfinal.

Rosersberg gjorde processen kort med Mora inför 291 åskådare. Hemmalaget fick visserligen en kanonstart med mål efter åtta minuter men det blev snarare en väckarklocka för Rosers. Linus Jämtdal replikerade, Daniel Eklund satte 2-1 och Jämtdal följde upp med trean. Efter sex minuter i andra var matchen punkterad då Rosers ledde med 5-1. Tredje blev en transportsträcka och slutresultatet skrevs sedan till 7-2. Hemma i Märsta följde hundratalet hemmafans matchen på Magget som ordnade mat och tv-sändning.

Målen
Jämtdal 4, Eklund 2, Gustafsson

happyhomes_2019
colorama_jul

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

centrum_helsida2020

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

teatergrillen_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

defacto_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

nrh
teatergrillen_outsider
connys