moderaterna_riksdag
Foto: Daniel Iskander

Jaktbutik flyttar till Steninge slott

Gelba köper upp jaktföretaget Mauritz Widforss och flyttar det även från Fredsgatan till Stenladan i Steninge slott.

centrum_artikel

Gelba som äger bland annat Steninge slott Arlandastad Holding blir delägare i anrika jaktföretaget Maritz och Widfors som etablerades redan 1729. Samtidigt flyttas verksamheten från Fredsgatan i Stockholm till Steninge slott.
– Widforss starka och anrika varumärke och inriktning gör detta till en intressant investering och dessutom ett perfekt tillskott i Stenladan vid Steninge slott, säger Gelbas VD Leif West i ett pressmeddelande.

Mauritz Widfors kommer enligt pressmeddelandet att få ökade resurser att utvecklas till ett spännande butikskoncept i Steninge slott och man kommer också att satsa på e-handel samt återuppta auktionsverksamheten. Widfors sysslade från början med handel av krut och kryddor men utökade den med vapen, tillbehör och kläder. 1870 förvärvade Mauritz Widfors rörelsen, utöver butiken finns en skjutbana i Skavsta samt en vid Skokloster som man äger.

dack-helsida
happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
centrum_helsida2020
2020_helsida
mp_host_helsida
julmarknad_helsida
connys_helsida
oppethus_helsida
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

flygskola_helsida
defacto_helsida

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

julmarknad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
nrh
oppethus_outsider
swedol_outsider
mp-outsider
dack-outsider
connys
flygskolan_outsider
ridskola_2020_outsider