moderaterna_panorama
Polis på plats i Valsta i samaband med att en taxichaufför jagats med yxa i ValstaFoto: Arkivbild

Man åtalas efter att ha jagat taxichaufför med yxa

En man åtalas för att han hotat döda en taxichaufför samt jagat honom med en yxa i Valsta.

Det var i augusti 2019 som en taxichaufför i samband med betalningen efter färd till Valsta hotades av sin kund. Kunden uppgav enligt åtal vid Attunda tingsrätt att han skulle döda eller skada honom, därefter jagade han honom med en yxa. Därefter krossade mannen rutan på en annan bil i Valsta. Utöver hot mot tjänsteman åtalas mannen för skadegörelse. Taxichauffören yrkar på skadestånd för att han inte kunnat arbeta under en månad med drygt 31000 kronor.

mp_helsida_april
marinan_helsida
ewas_helsida
Extra

Vapenlarm i Sigtuna

Blåljus Polis larmades till Sigtuna under tisdagseftermiddagen med anledning av att man sett en personer med vapenliknande föremål i en bil.

defacto_helsida
connys_helsida
liber_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
ewas_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
moderat_outsider
mp_outsider2022
marina_outsider