defacto_pan2020
Iris Ganibegovic kommer hem till Skånela.Foto: Arkiv/Magnus Granhagen

Iris tillbaka i Skånela

Det är inget aprilskämt, Iris Ganibegovic kommer tillbaka till Skånela: - Självklart är jag mycket glad att Iris vänder hemåt. Iris är för mig en klass-spelare med extrem fin rytm och känsla i sitt spel, säger Jimmy Karlson, tränare.

centrum_artikel

På självaste 1:a april meddelade Skånela IF att man plockat in Iris Ganibegovic från Ricoh i Elitserien. Tränaren Jimmy Karlsson försäkrar att det inte rör sig om ett aprilskämt:
– Självklart är jag mycket glad att Iris vänder hemåt. Iris är för mig en klasspelare med extrem fin rytm och känsla i sitt spel. Jag har själv spelat många år med Iris så jag vet vilken spelare vi får hem. Han är en fantastisk lagspelare som gärna tar en snyting för att spelaren bredvid ska komma i ett bra läge. Han har en hög lägsta-nivå och gör sällan dåliga matcher. Tanken är att han ska gå mycket på höger-9 och det har han inte gjort de senaste åren men det är jag inte orolig över. Hans spelförståelse är så pass bra så det kommer fungera utmärkt, kommenterar Karlsson.

Skånela har gjort klart med stora delar av sitt lag för den kommande säsongen bara dagar efter att säsongen avslutats. Iris är fostrad i Skånela men har sejourer i andra klubbar, nu senast Ricoh.

speedy_helsida
sommarlov_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studeravidare_helsida
connys_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida
kcbygg_helsida
marina_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studenten2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

swedol_outsider
nrh
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
marina_outsider
kcbygg_outsider