centrum_host
Iris Ganibegovic kommer hem till Skånela.Foto: Arkiv/Magnus Granhagen

Iris tillbaka i Skånela

Det är inget aprilskämt, Iris Ganibegovic kommer tillbaka till Skånela: - Självklart är jag mycket glad att Iris vänder hemåt. Iris är för mig en klass-spelare med extrem fin rytm och känsla i sitt spel, säger Jimmy Karlson, tränare.

På självaste 1:a april meddelade Skånela IF att man plockat in Iris Ganibegovic från Ricoh i Elitserien. Tränaren Jimmy Karlsson försäkrar att det inte rör sig om ett aprilskämt:
– Självklart är jag mycket glad att Iris vänder hemåt. Iris är för mig en klasspelare med extrem fin rytm och känsla i sitt spel. Jag har själv spelat många år med Iris så jag vet vilken spelare vi får hem. Han är en fantastisk lagspelare som gärna tar en snyting för att spelaren bredvid ska komma i ett bra läge. Han har en hög lägsta-nivå och gör sällan dåliga matcher. Tanken är att han ska gå mycket på höger-9 och det har han inte gjort de senaste åren men det är jag inte orolig över. Hans spelförståelse är så pass bra så det kommer fungera utmärkt, kommenterar Karlsson.

Skånela har gjort klart med stora delar av sitt lag för den kommande säsongen bara dagar efter att säsongen avslutats. Iris är fostrad i Skånela men har sejourer i andra klubbar, nu senast Ricoh.

happyhomes_2019
agy_oppethus
sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
fme_oktober
ica_oktober
defacto_mustach_helsida
centrum_host_helsida
greeknight_outsider
agy_oppethus_outsider
colorama_april2
connys
nrh