defacto_pan2020
Iris Ganibegovic kommer hem till Skånela.Foto: Arkiv/Magnus Granhagen

Iris tillbaka i Skånela

Det är inget aprilskämt, Iris Ganibegovic kommer tillbaka till Skånela: - Självklart är jag mycket glad att Iris vänder hemåt. Iris är för mig en klass-spelare med extrem fin rytm och känsla i sitt spel, säger Jimmy Karlson, tränare.

fraga_liberalerna

På självaste 1:a april meddelade Skånela IF att man plockat in Iris Ganibegovic från Ricoh i Elitserien. Tränaren Jimmy Karlsson försäkrar att det inte rör sig om ett aprilskämt:
– Självklart är jag mycket glad att Iris vänder hemåt. Iris är för mig en klasspelare med extrem fin rytm och känsla i sitt spel. Jag har själv spelat många år med Iris så jag vet vilken spelare vi får hem. Han är en fantastisk lagspelare som gärna tar en snyting för att spelaren bredvid ska komma i ett bra läge. Han har en hög lägsta-nivå och gör sällan dåliga matcher. Tanken är att han ska gå mycket på höger-9 och det har han inte gjort de senaste åren men det är jag inte orolig över. Hans spelförståelse är så pass bra så det kommer fungera utmärkt, kommenterar Karlsson.

Skånela har gjort klart med stora delar av sitt lag för den kommande säsongen bara dagar efter att säsongen avslutats. Iris är fostrad i Skånela men har sejourer i andra klubbar, nu senast Ricoh.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
damallsvenskan

Skånela besegrade OV

Handboll Skånela ångar vidare i Damallsvenskan och vann på lördagen med 38-27 mot OV Helsingborg.

meko_helsida
herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela rivstartade mot Kärra och släppte sen aldrig taget om matchen. Till slut vann man med 33-22.

helsida
2020_helsida
defacto_helsida
kkdk_helsida
speedy_vinter_helsida
connys_helsida

MIK-ungdomar till landslagsläger

Fotboll Märsta IK-spelarna John Drugge, Daniel Wennberg och Darley Nseke har tagits ut till olika landslagsläger: - Vi är stolta över våra duktiga spelare som blivit uttagna till landslagssammanhang, säger Joakim Folmer-Hansen i Märsta IK.

manskold_helsida
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
budget_outsider
kkdk_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
centrum_sommar_out
manskold_outsider
outsider