aftenbil_helsida
Iris Ganibegovic kommer hem till Skånela.Foto: Arkiv/Magnus Granhagen

Iris tillbaka i Skånela

Det är inget aprilskämt, Iris Ganibegovic kommer tillbaka till Skånela: - Självklart är jag mycket glad att Iris vänder hemåt. Iris är för mig en klass-spelare med extrem fin rytm och känsla i sitt spel, säger Jimmy Karlson, tränare.

swedol_artikel

På självaste 1:a april meddelade Skånela IF att man plockat in Iris Ganibegovic från Ricoh i Elitserien. Tränaren Jimmy Karlsson försäkrar att det inte rör sig om ett aprilskämt:
– Självklart är jag mycket glad att Iris vänder hemåt. Iris är för mig en klasspelare med extrem fin rytm och känsla i sitt spel. Jag har själv spelat många år med Iris så jag vet vilken spelare vi får hem. Han är en fantastisk lagspelare som gärna tar en snyting för att spelaren bredvid ska komma i ett bra läge. Han har en hög lägsta-nivå och gör sällan dåliga matcher. Tanken är att han ska gå mycket på höger-9 och det har han inte gjort de senaste åren men det är jag inte orolig över. Hans spelförståelse är så pass bra så det kommer fungera utmärkt, kommenterar Karlsson.

Skånela har gjort klart med stora delar av sitt lag för den kommande säsongen bara dagar efter att säsongen avslutats. Iris är fostrad i Skånela men har sejourer i andra klubbar, nu senast Ricoh.

brobygget_day

Thorleifsdottir till OS

Handboll Förre skånela- och rosersbergsspelaren Kristin Thorleifsdottir, 21, har tagits ut till landslaget för spel i OS.

ungsatsning
division 2

Hanna poängräddare på övertid

Fotboll FC Arlanda knepen poäng i derbyt mot GUSK efter sen kvittering och storspel av målvakten Milo Hanna: - Det var gamla handbollsreflexer, säger Hanna till märsta.nu

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
mp-helsida
rentawreck_helsida
liber_sommar_helsida

Jets tappar nyckelspelare till Tyskland

Amerikansk Fotboll Jetsspelaren Kalle Hjertton är klar för tyska topplaget Marburg Mercanaries: - Vi är mycket glada, tacksamma och stolta över Kalle och det han gjort för Arlanda hittills, och är övertygade över att Kalle kommer att vara med och bidra till Mercenaries direkt, skriver Jets på sin hemsida.

Många har hittat ut

Sport Nyligen lanserade Svenska Orienteringsförbundet konceptet Hitta ut i Sigtuna tillsammans med lokala aktörer.

defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

rentawreck_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
ungsatsning-outsider
connys
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
aftenbil_outsider
brobygget_night_out
nrh
brobygget_day_out