bovard_sh
Mer än varannan märsta.nu-läsare kommer in via en iPhone.

Iphone populäraste telefonen i kommunen

Mer än fem av tio märsta.nu läsare använder en mobiltelefon från Apple, det visar siffror som märsta.nu tagit fram.

rosta_sigtuna2

Den populäraste mobiltelefonen bland märsta.nu:s besökare är en telefon från Apple, drygt 5 av 10 läsare har en apple-telefon. Åtta procent surfar in via en iPad. Ca 1 av 10 kommer in på sajten via en Samsung S7-S9. märsta.nu:s siffror visar att läsarna kommer in via iPhone X i bara drygt 1 procent av besöken, likaså Samsung Galaxy S9+.

oppning_helsida
nationaldag_helsida
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

varfest_helsida
eu_sap
v_eu_helsida
happyhomes_2019

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Nöjesnyheter Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

nationaldag_helsida
rosta_sigtuna2
mp_eu

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

v_eu
sh_oppet
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
bonava_maj_outsider
fme_outsider
connys
nationaldag_out
sh_bovard_out
oppning_outsider
rosta_sigtuna
moderaterna_maj_outsider
nrh
sap_outsider_eu
colorama_april
mp_eu_outsider