arlandagk_panorama
Mer än varannan märsta.nu-läsare kommer in via en iPhone.

Iphone populäraste telefonen i kommunen

Mer än fem av tio märsta.nu läsare använder en mobiltelefon från Apple, det visar siffror som märsta.nu tagit fram.

centrum_tvaar

Den populäraste mobiltelefonen bland märsta.nu:s besökare är en telefon från Apple, drygt 5 av 10 läsare har en apple-telefon. Åtta procent surfar in via en iPad. Ca 1 av 10 kommer in på sajten via en Samsung S7-S9. märsta.nu:s siffror visar att läsarna kommer in via iPhone X i bara drygt 1 procent av besöken, likaså Samsung Galaxy S9+.

karby_varme1
happyhomes_2019
Internationella kvinnodagen

Krog överraskade kvinnor med ros

Nöjesnyheter På Internationella kvinnodagen överraskade Magasinet sina kvinnliga gäster med en ros: - Vi vill givetvis vara med och uppmärksamma kvinnorna i kommunen idag, säger Magasinets ägare Christian Cederferm.

fettisdagen

Semmeldagen slog rekord igen

Nöjesnyheter Semmeldagen innebar rekord på semlor igen hos Bistro Valvet i Sigtuna: - Vi har haft fullt upp sen tidig morgon, säger Abraham "Abbe" Gumussoy, ägare.

sigtunavatten_standard
sangensemble

Konsthall invigdes i Valsta

Kulturnyheter Valsta Simhall har öppnat upp som konsthallen &Konst: - Vi räknade in 86 personer av en mycket mixad publik, säger musei- och konstchef Ted Hesselbom.

arlandagolf

Jul med Carola kommer tillbaka

Nöjesnyheter Carola gör om sin bejublade julshow med dubbelt antalet spelningar i år: - Det känns som jag hittat rätt helt enkelt och det är på tiden, säger hon till Aftonbladet.

icavalsta_semlor
defacto_helsida
ridskola_2019_helsida
banner_trerosor
EXTRA

Höjda avgifter på Kulturskolan

Kulturnyheter Kulturskolan i Sigtuna kommun för höjda avgifter, detta sedan budgeten minskat med 1,2 miljoner kronor i år: - Dessvärre har vi en tuff ekonomisk situation – orsaken är tidigare oansvarig politik som gjort av vi har höga låneskulder och ingen buffert. Det är allvarligt, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i Barn- och ungdomsnämnden.

Valsta bibliotek öppnar upp

Kulturnyheter Efter många turer står det nu klart att Valsta bibliotek öppnar på fredag 1:a februari: - Det är med glädje vi slår upp portarna igen och välkomnar alla invånare att ta del av böcker, tidskrifter och media, säger Lars Björling.

sh_oppet
extravaganza_outsider
karby2
ridskola2019_outsider