defacto_pan2020
Björn Jonzon, VD på Stora Brännbo, gratulerar Johanna Lundmark och Helene Levin. Foto: Insändarbild/Jeanette Sundin
Johanna Lundmark och Helene LevinFoto: Insändarbild/Jeanette Sundin

Invigning av Sigtuna Yoga Center

Stora Brännbo Konferens & Hotell har haft sin invigning av Sigtuna Yoga center: - Väldigt lyckat med många besökare. Mingel och alla som kom fick prova på de olika yoga stilarna, säger Helene Levin på Sigtuna Yoga Center.

centrum_artikel

Sigtuna Yoga Center och Stora Brännbo Konferens och Hotell har inlett ett samarbete med yogaklasser. Invigningen skedde i helgen och dagen inleddes med att Stora Brännbo erbjöd frukost till reducerat pris. Helene Levin på Sigtuna Yoga Center berättar att dagen var lyckad med många besökare som fick prova på de olika yogastilarna. På schemat framöver finns flera former av Yoga samt meditation.

Nära 20 000 läste märsta.nu på måndagen

Näringsliv Nästan 20 000 besökte märsta.nu under den händelserika måndagen: - Det var ett högtryck hela dagen och kommuninvånarna vände sig till oss för att få reda på vad som hände, säger chefredaktören Daniel Iskandar.

connys_helsida
centrum_helsida2020

Wallenius kan lösa kärnkraftsfrågan

Näringsliv Kärnkraftsfrågan har fått lokal prägel och förra veckan gick politiska företrädare ut för både Miljöpartiet och Kristdemokraterna med utspel. Men den som sitter på framtidens kärnkraftslösning kan vara förre märstabon och vänsterpartisten Janne Wallenius.

Foodora etablerar i Märsta

Näringsliv Foodora etablerar i Märsta: - Svenskarna har ett stort behov efter snabba hemleveranser som ökat markant den senaste tiden, och det kan nu den lokala restaurangen eller butiken erbjuda genom oss, säger Hans Skruvfors, koncernchef foodora.

ridskola2020_helsida

Scandinavian XPO är igång

Näringsliv Nu har Scandinavian XPO öppnat upp i Arlandastad. Men på grund av coronapandemin blir det ingen pampig och folklig invigning.

defacto_helsida
coronakrisen

Tre konkurser i kommunen

Näringsliv Konkurserna i kommunen var tre stycken under januari, ett företag med tolv anställda begärdes i konkurs bland annat.

meko_helsida
2020_helsida

Expertens tips för lyckad e-handel

Näringsliv Jorge Castro från lokala ABS Wheels har i dagarna gästat podcasten ehandelstrender för att prata digital marknadsföring. Journalisten Urban Lindstedt talar varje vecka med Sveriges främsta e-handelsprofiler. Märstabon har under sina år på ABS Wheels ökat sajten från 400 besökare till närmare en kvarts miljon.

Nytt Gin från Sigtuna

Näringsliv First Distillery Sigtuna AB, så heter Sigtunas enda och Sveriges förmodligen minsta destilleri som håller till i Wenngarn.

happyhomes_sommar2020

Även Telenor lanserar 5G i Sigtuna

Näringsliv Det är inte bara Tele2 som lanserat 5G i kommunen utan även Telenor: - Det känns grymt att vi är igång med vår ambitiösa utrullningsplan av 5G-nätet som inledningsvis fokuserar främst på större städer och populära sommar- och vinterorter, uppger Andres Suazo, mobilnätschef på Telenor Sverige.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
meko_outsider
nrh
swedol_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out