varumarke_defacto_sommar
Björn Jonzon, VD på Stora Brännbo, gratulerar Johanna Lundmark och Helene Levin. Foto: Insändarbild/Jeanette Sundin
Johanna Lundmark och Helene LevinFoto: Insändarbild/Jeanette Sundin

Invigning av Sigtuna Yoga Center

Stora Brännbo Konferens & Hotell har haft sin invigning av Sigtuna Yoga center: - Väldigt lyckat med många besökare. Mingel och alla som kom fick prova på de olika yoga stilarna, säger Helene Levin på Sigtuna Yoga Center.

marstac_aug

Sigtuna Yoga Center och Stora Brännbo Konferens och Hotell har inlett ett samarbete med yogaklasser. Invigningen skedde i helgen och dagen inleddes med att Stora Brännbo erbjöd frukost till reducerat pris. Helene Levin på Sigtuna Yoga Center berättar att dagen var lyckad med många besökare som fick prova på de olika yogastilarna. På schemat framöver finns flera former av Yoga samt meditation.

vinter_bil
jul2018

Han blir ny näringslivschef i kommunen

Näringsliv Mathias Forsberg blir ny näringslivschef efter Christer Wikström som tagit över som kommundirektör: - Det finns mycket logistiskt att jobba med i Sigtuna som jag kan ta med mig härifrån. Kommunerna liknar varandra ganska mycket. Sigtuna bygger mycket bostäder och ligger också i utkanten. Sedan är det Arlanda-biten som ska bli väldigt spännande, säger Mathias Forsberg till BålstaBladet.

forskontor
dackia_vinter2018

Premiärturen till Miami invigdes

Näringsliv SAS premiärflög sin nya linje mellan Arlanda-Miami under söndagen: - Vi är mycket glada att SAS fortsätter att öka sitt utbud på Arlanda med ytterligare en interkontinental direktlinje, säger lizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

defacto_panorama_boka_mote

Mäklare ger stöd på 20 olika språk

Näringsliv Jennyfer Namazi på Fastighetsbyrån i Märsta Sigtuna kommer att erbjuda språkstöd för de köpare eller säljare som inte talar svenska eller behöver hjälp att förstå alla lagar och regler kring en fastighetsaffär på sitt egna språk: - Vi vet att det kan vara komplicerat att genomföra en bostadsaffär och i våra samtal med konsumenter märker vi att språkbarriärer förstärker svårigheterna påtagligt, säger Jennyfer i ett pressmeddelande.

SAS satsar ännu mer på Arlanda

Näringsliv SAS lanserar fyra nya direktlinjer via Arlanda i sommar: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda till sommaren, kommenterar Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Jysk byter lokal i Arlandastad

Näringsliv JYSK kommer att flytta från Söderbyvägen till Bristagatan: -Både vi och våra kunder är jätteglada över att vi kommer vara kvar i Märsta och i samma område där butiken funnits i så många år.

Training Partner flyttar in i Drivelab Big

Näringsliv Tidigare i veckan startade Training Partner sin verksamhet i nya Drivelab Big: - Med våra nya faciliteter i DRIVELAB BIG, tillsammans med den utökning vi gör i DRIVELAB Center, på andra sidan motorvägen, får vi nu hela 15 000 kvadratmeter utbildnings- och eventlokaler optimerade för fordonsbranschen, med Norra Europas bästa läge, säger Peter Olofsson, ägare och styrelseordförande i Training Partner.

frisyr2018
dogranch
lions_standard
Norra Redovisningshuset
standard_ridskola
matcher_skanela
borg
steningeliden32
connys
cricketklubben
yrkesutbildningen
skolgatan6d
Festspecialisten – Standard
slutstation
standard
agy2
colorama_jan
blackfriday
nfc_vinter
dalgatan7b