eurosko2
Intim på Vinyls scenFoto: Magnus Granhagen

Intim gästade Märsta

Popduon Intim gästade Vinyl i Märsta för en bejublad spelning under lördagen: - Intim brukar sätta fart på folket, säger artistbokaren Abu på Vinyl.

marstac_aug

Intim består av vännerna Elin Hellström och Malin Eriksson Andrésen från Örebro, tjejerna har gjort stor succé på Youtube där de bland annat framför 16 Svenska hits på sex minuter, en video som har över två miljoner visningar. Artistbokare på Vinyl är Abu. Han hälsar att man känner till att Intim sätter fart på folket.
– Det blev precis som förväntat, det var ett väldigt bra liveframträdande där allt från takt till ton satt rätt hos tjejerna. Tjejerna var liksom oss glada att få besöka oss. Vi kommer att försöka hämta tillbaka Intim till oss igen inom en snar framtid.

vinter_bil
defacto_panorama_boka_mote
extra

Coldplay hjälpte märstabo med insamling

Nöjesnyheter Märstabon Abdi Addow samlar in pengar för en ambulans efter terrorattacken i Mogadishu, oväntad hjälp till insamlingen kom från Coldplay som retweetade insamlingen: - Vi fick in 200 000 kronor på bara 40 timmar. Coldplay har också delat insamlingen på Twitter, där de har 24 miljoner följare – vilket är enormt. Vi är jättetacksamma, säger Abdi Addow till Aftonbladet.

forskontor
dackia_vinter2018

”Tessan” kan bli Årets PT

Nöjesnyheter Therese ”Tessan” Berkovits (fd Johansson) har nominerats till Årets PT: - Fantastiskt kul att vara en av de nominerade bland flera tusen förslag som kommit in, säger ”Tessan”.

farbrorbla_host2017

Barnens Kulturdag för andra året

Kulturnyheter Lördagen blir späckad av aktiviteter i kulturens tecken vid Kulturtorget i Märsta: - Överallt i huset händer det något spännande! Fri entré till allt, säger Karin Andén, kultursekreterare i Sigtuna kommun.

Barnteater i Valsta

Kulturnyheter Vänsterpartiet fortsatte sin tradition med Barnteater och höll den i lördags i samarbete med ABF och Lilla Parken i Valsta Centrum.

Fredrik gör skitjobbet

Märstafolket Fredrik Lundgren, 57, från Märsta har skitgörat i samband med Aurora17, han levererar nämligen toaletter och duschar till Försvarets platser i Stockholm och Uppsala län: - Det är dygnet runt just nu, säger Fredrik till märsta.nu

Sätuna får en egen dag

Nöjesnyheter Efter de senaste händelserna på Sätuna avser handlare och boende att det ska arrangeras en Sätuna Dag 30:e september: - Det huvudsakliga syftet är att vi i Märsta kan ha en positiv ton, det har blivit mycket negativt i media, vi vill göra något positivt på Sätuna, att träffas och umgås, säger initiativtagare och ICA handlaren Dan Enroth.

slutstation
yrkesutbildningen
skolgatan6d
Norra Redovisningshuset
blackfriday
dalgatan7b
matcher_skanela
steningeliden32
agy2
lions_standard
cricketklubben
borg
Festspecialisten – Standard
connys
standard
colorama_jan
standard_ridskola
dogranch
frisyr2018
nfc_vinter