moderaterna_sep2020
Tre glada äggletare med varsitt guldäggFoto: Insändarbild

Intensiv äggjakt på Clarion

När Clarion på Arlanda arrangerade Äggjakt med start 06.00 på Skärtorsdagen tog det bara 3,5 timmar för äggen att hittas.

Det var en välbesökt äggjakt som Clarion Arlanda hade arrangerat på Skärtorsdagen. Hotellet var fullt av äggletare enligt Lisa Hägglund, marketing manager, som lyfte på kuddar, kröp bakom soffor och klättrade på bord. De 50 guldäggen hittades efter 3,5 timmar, varje ägg innehöll en del överraskningar i form av presentkort på Kitchen & Table, Clarionkuddar, träningskort med mera.

defacto_helsida
2020_helsida
boisigtuna
festspec_host2020_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
connys_helsida

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_host2020_outsider