defacto_pan2020
Tre glada äggletare med varsitt guldäggFoto: Insändarbild

Intensiv äggjakt på Clarion

När Clarion på Arlanda arrangerade Äggjakt med start 06.00 på Skärtorsdagen tog det bara 3,5 timmar för äggen att hittas.

centrum_artikel

Det var en välbesökt äggjakt som Clarion Arlanda hade arrangerat på Skärtorsdagen. Hotellet var fullt av äggletare enligt Lisa Hägglund, marketing manager, som lyfte på kuddar, kröp bakom soffor och klättrade på bord. De 50 guldäggen hittades efter 3,5 timmar, varje ägg innehöll en del överraskningar i form av presentkort på Kitchen & Table, Clarionkuddar, träningskort med mera.

happyhomes_2019
defacto_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Många ville se nya WE Arlandastad

Nöjesnyheter Närmare tusen personer invigde WE Träning och Hälsas nya anläggning i Arlandastad: - Vi är väldigt, väldigt glada och nöjda över den fantastiska feedback vi fått under dagen. Vi har tecknat fler medlemskap än vad vi hoppats på, våra padelbanor börjar bli fullbokade och våra nybörjarkurser likaså, säger Niklas Wikegård.

EXTRA

Bio i Märsta stänger igen

Nöjesnyheter Biografen som Folkets Bio driver i Biokällan i Märsta stänger efter fem år: - -Vi har haft för få besökare för att verksamheten ska gå ihop, säger Rose-Marie Strand, ordförande i föreningen Märsta Bio.

2020_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

teatergrillen_helsida

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

sigtuna_vatten_outsider
nrh
teatergrillen_outsider
speedy_outsider
connys