budget_panorama
Foto: Daniel Iskander

Inställt nationaldagsfirande i Sigtuna

Nationaldagen ställs in i Sigtuna

fraga_liberalerna

På grund av coronapandemin så kommer nationaldagsfirandet att ställas in i Sigtuna. Sigtuna Hembygdsförening som är arrangör för nationaldagen i Sigtuna stad på Stora torget meddelar att det ställs in för att man måste följa de allmänna rekommendationerna rörande minskad smittspridning av covid-19. Nationaldagsfirandet var planerat att hållas klockan 15. Sigtuna kommun håller årligen en medborgarskapsceremoni på Stora torget. Besked om hur den ska hanteras har inte lämnats i skrivande stund.

defacto_helsida
manskold_helsida
coronapandemin

Flytt av Sigtuna World Voice

Kulturnyheter Sigtuna Scen och Teater flyttar Sigtuna World Voice till 2021 på grund av beslut från regeringen och Folkhälsomyndigheten att förbjuda allmänna sammankomster med fler än åtta personer.

2020_helsida
centrum_helsida2020

Nu kan alla ta del av svinnrecepten

Nöjesnyheter Under november kommer hotellnätverken i kommunen att skapa mat av svinn:- Trots att våra medlemmar är mycket hårt drabbade av pandemin fortsätter de att med fullt fokus driva hållbarhetsfrågor för att minska det gemensamma klimatavtrycket, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna.

happyhomes_sommar2020

Mirjam bjöd hem världsartisten

Märstafolket Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

kkdk_helsida

Nu kan du utse Årets eldsjäl i Valsta

Märstafolket För första gången kan allmänheten vara med och nominera till årets Eldsjäl i Valsta: - Vi vill lyfta fram människor som jobbar ideellt för stadsdelens utveckling, säger Lola Svensson, projektledare för Vi är Valsta.

helsida
meko_helsida
connys_helsida
speedy_vinter_helsida
kkdk_outsider
centrum_sommar_out
budget_outsider
outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
manskold_outsider