bostadsformedling
Foto: Daniel Iskander

Inställt nationaldagsfirande i Sigtuna

Nationaldagen ställs in i Sigtuna

centrum_artikel

På grund av coronapandemin så kommer nationaldagsfirandet att ställas in i Sigtuna. Sigtuna Hembygdsförening som är arrangör för nationaldagen i Sigtuna stad på Stora torget meddelar att det ställs in för att man måste följa de allmänna rekommendationerna rörande minskad smittspridning av covid-19. Nationaldagsfirandet var planerat att hållas klockan 15. Sigtuna kommun håller årligen en medborgarskapsceremoni på Stora torget. Besked om hur den ska hanteras har inte lämnats i skrivande stund.

brobygget_midgard_helsida
helsida_sommarlov
connys_helsida

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

defacto_helsida
sigtunahem_sokbostad
centrum_helsida2020
studeravidare_helsida
2020_helsida
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
outsider_sommarlov