bostadsformedling
Foto: Pressbild

Inspira får uppdrag i Scandinavian XPO

Inspira och Arlandastad Holding inleder ett samarbete gällande lokalvård och bemanningstjänster.

centrum_artikel

Scandinavian XPO som startar i höst har gjort klart med Inspira förr lokalvård och bemanningstjänster. Bland annat kommer Inspira att bemanna med personal i garderober och vara värdar vid evenemang.
– Nu har Inspira klivit ombord på XPO-skutan och vi är så glada för det. Våra kunder ska känna sig trygga när dom genomför event, mässor och konferenser hos oss och därför har vi valt starka och kompetenta partners. Inspira har lång erfarenhet av städtjänster och bemanning i stora komplicerade arenamiljöer vilket borgar för den typ av leverans vi behöver, säger Staffan Littmarck CEO för Scandinavian XPO.

Inspira arbetar sedan tidigare med Stockholm Live och Naturhistoriska riksmuseet. Genom uppdraget stärker man sin position inom lokalvård:
– Det är hedrande att Scandinavian XPO valt Inspira och spännande att vi är med redan innan arenan öppnas. Det ger oss möjlighet att forma en optimal lösning som bygger på våra erfarenheter och speglar Scandinavians XPO´s erbjudande till marknaden. Ledorden är funktion, flexibilitet och hållbarhet för att stärka helhetsupplevelsen för alla gäster som besöker den nya fantastiska evenemangsarenan, säger Per Karlsson VD på Inspira.

brobygget_midgard_helsida
speedy_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
sommar_sigtuna2020
2020_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
connys_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

brobygget_helsida_valsta
studeravidare_helsida
marina_helsida

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

centrum_helsida2020
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
nrh
brobygget_midgard_outsider
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider