defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Inspira får uppdrag i Scandinavian XPO

Inspira och Arlandastad Holding inleder ett samarbete gällande lokalvård och bemanningstjänster.

Scandinavian XPO som startar i höst har gjort klart med Inspira förr lokalvård och bemanningstjänster. Bland annat kommer Inspira att bemanna med personal i garderober och vara värdar vid evenemang.
– Nu har Inspira klivit ombord på XPO-skutan och vi är så glada för det. Våra kunder ska känna sig trygga när dom genomför event, mässor och konferenser hos oss och därför har vi valt starka och kompetenta partners. Inspira har lång erfarenhet av städtjänster och bemanning i stora komplicerade arenamiljöer vilket borgar för den typ av leverans vi behöver, säger Staffan Littmarck CEO för Scandinavian XPO.

Inspira arbetar sedan tidigare med Stockholm Live och Naturhistoriska riksmuseet. Genom uppdraget stärker man sin position inom lokalvård:
– Det är hedrande att Scandinavian XPO valt Inspira och spännande att vi är med redan innan arenan öppnas. Det ger oss möjlighet att forma en optimal lösning som bygger på våra erfarenheter och speglar Scandinavians XPO´s erbjudande till marknaden. Ledorden är funktion, flexibilitet och hållbarhet för att stärka helhetsupplevelsen för alla gäster som besöker den nya fantastiska evenemangsarenan, säger Per Karlsson VD på Inspira.

defacto_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

festspec_host2020_helsida
boisigtuna
centrum_helsida2020
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
ridskola_2020_outsider
festspec_host2020_outsider
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider