defacto_pan2020
Foto: MMS-Bild
Insatsstyrkan i ValstaFoto: Insändarbild

Insatsstyrkan slog till i Valsta

Insatsstyrkan genomförde en insats i Valsta under morgonen.

centrum_artikel

Tidigt i morse slog insatsstyrkan till mot en adress i Valsta. Ett stort antal poliser medverkade i insatsen. Polisen kan under morgonen inte kommentera vad ärendet gällde. När insatsstyrkan slår till mot adresser så är det som en del av utredningsärende och polisen uppgifter till allmänheten är i ett första skede knapphändiga. Polisen har dock sedan snart ett år tillbaka en pågående insats i kommunen gällande organiserad brottslighet, Operation Gimle. Det är oklart om denna insats är en del av Operation Gimle.

ridskola2020_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

2020_helsida
connys_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
sigtunastad_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
vardcentral_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

dackskiftarna_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
nrh
sigtunastad_outsider
vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider