defacto_panorama_mustasch
Här grips tre personer
Polis vid Baldergatan i Valsta

Här slår Polisen till

Polis slog till mot en bil på Baldergatan i Valsta: -Det är ett utredningsärende, jag har inga kommentarer, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Ett stort pådrag befann sig på Baldergatan i Valsta. Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral uppgav inledningsvis att det rörde sig om en fordonskontroll. Enligt källor till märsta.nu ska det ha skett ett tillslag. Ett vittne lyckades ta bild när polis gripit tre personer och lagt ner dem på marken. Samtidigt kontrollerades en bil i vändplanen.

Anledningen till insatsen är okänd. Polisen avböjer att kommentera. Enligt Eva Nilsson är det ett utredningsärende.

happyhomes_2019
agy_oppethus
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

ica_oktober
fme_oktober

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

centrum_host_helsida
sigtunavatten_standard
defacto_mustach_helsida

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

greeknighthelsida

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

agy_oppethus_outsider
greeknight_outsider
nrh
colorama_april2
connys