defacto_pan2020
Här grips tre personer
Polis vid Baldergatan i Valsta

Här slår Polisen till

Polis slog till mot en bil på Baldergatan i Valsta: -Det är ett utredningsärende, jag har inga kommentarer, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel

Ett stort pådrag befann sig på Baldergatan i Valsta. Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral uppgav inledningsvis att det rörde sig om en fordonskontroll. Enligt källor till märsta.nu ska det ha skett ett tillslag. Ett vittne lyckades ta bild när polis gripit tre personer och lagt ner dem på marken. Samtidigt kontrollerades en bil i vändplanen.

Anledningen till insatsen är okänd. Polisen avböjer att kommentera. Enligt Eva Nilsson är det ett utredningsärende.

studeravidare_helsida
defacto_helsida
kcbygg_helsida
marina_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

studenten2020_helsida
speedy_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

sommarlov_helsida
connys_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

nrh
kcbygg_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider
studeravidare_outsider
marina_outsider