bostadsformedling
Foto: Insändarbild

Innebandylaget stöttar coronadrabbade

Rosersbergs IK med Kim Kulich i spetsen hjälper personer som är drabbade av Coronavirusets framfart.

centrum_artikel

I ett inlägg på Instagram talar Kim Kulich om att han och hans lagkamrater finns till för den som av olika anledningar inte kan handla, gå ut med hunden eller hämta upp paket med mera. Spelarna åtar sig att göra det helt kostnadsfritt.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Efter en säsong med ett fantastiskt stöd från våra supportrar, sammarbetespartners, förening, eventgrupp & kommun är det nu i dessa tider dags för oss att ge tillbaka! Vi vet att det är många där ute som kan få svårt att få ihop dagen. Man kan helt enkelt inte gå ut av någon anledning. Då finns vi här för Dig! Vi kan hjälpa dig med att tex handla mat, gå ut med hunden, hämta paket mm. Detta är självklart helt kostnadsfritt. Kontakta vår stjärna Kim Kulich på telefon 070-726 07 55 eller via socialmedia som Facebook eller Instagram (kimgodis) Eller skicka ett meddelande till något av våra lagkonton för Rosersbergs Innebandyherrar så ska vi se till att Ni får hjälp av en frisk medmänniska. För tillsammans ska vi besegra detta! Det är detta som är #rosersfamiljen ❤️

Ett inlägg delat av REAL ROSERS (@realrosers)

brobygget_helsida_valsta

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

marina_helsida
connys_helsida

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

happyhomes_sommar2020
kaa_sigtuna_helsida
speedy_helsida
sommar_sigtuna2020
landsbygd_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_helsida
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

spedition_sigtuna
2020_helsida
studeravidare_helsida
sigtuna_natur_sommar_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
centrum_sommar_out
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
kaa_outsider
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider