defacto_pan2020
Foto: Insändarbild

Innebandylaget stöttar coronadrabbade

Rosersbergs IK med Kim Kulich i spetsen hjälper personer som är drabbade av Coronavirusets framfart.

I ett inlägg på Instagram talar Kim Kulich om att han och hans lagkamrater finns till för den som av olika anledningar inte kan handla, gå ut med hunden eller hämta upp paket med mera. Spelarna åtar sig att göra det helt kostnadsfritt.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Efter en säsong med ett fantastiskt stöd från våra supportrar, sammarbetespartners, förening, eventgrupp & kommun är det nu i dessa tider dags för oss att ge tillbaka! Vi vet att det är många där ute som kan få svårt att få ihop dagen. Man kan helt enkelt inte gå ut av någon anledning. Då finns vi här för Dig! Vi kan hjälpa dig med att tex handla mat, gå ut med hunden, hämta paket mm. Detta är självklart helt kostnadsfritt. Kontakta vår stjärna Kim Kulich på telefon 070-726 07 55 eller via socialmedia som Facebook eller Instagram (kimgodis) Eller skicka ett meddelande till något av våra lagkonton för Rosersbergs Innebandyherrar så ska vi se till att Ni får hjälp av en frisk medmänniska. För tillsammans ska vi besegra detta! Det är detta som är #rosersfamiljen ❤️

Ett inlägg delat av REAL ROSERS (@realrosers)

centrum_helsida2020
defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

ridskola2020_helsida
marina_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

salong_elisabeth_helsida
2020_helsida
speedy_helsida
festspec_corona_helsida
happy_homes_mars

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

festspec_corona_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider