moderaterna_sep2020
Foto: Pressbild

Inleder samarbete för säkra möten

För att öka avstånd i samband med evenemang inleder Scandinavian XPO och Training Partner ett samarbete: - Med allt det Training Partner erbjuder, samt närheten till den internationella kommunikations-hubben Arlanda, kommer vår nyöppnade mötes- och evenemangsarena att ha en stark position som en självklar plats för alla typer av möten, säger Staffan Littmarck, VD på Scandinavian XPO.

fraga_liberalerna

Till årsskiftet ska Scandinavian XPO öppna upp portarna för mässor och event. Nu inleder man ett samarbete med Training Partner för att öka mässytorna. Totalt kommer det vara 40 000 kvadratmeter mötesyta i mer än tio hallar, konferenslokaler och studios för säkra möten med social distansering. Det finns även tillgång till test-drivebana och tekniska utbildningslokaler. Flera hundra hotellrum finns också i anslutning till anläggningarna, både Scandic och Choice-kedjan har hotell i anslutning.
– Genom samarbetet med Scandinavian XPO kan vi nu erbjuda våra kunder alltifrån digitala utbildningar och lanseringar till storskaliga möten och möjligheter där bara fantasin sätter gränserna, uppger Magnus Almquist, VD på Training Partner.

manskold_helsida
meko_helsida

Krögaren: Vi tappade hundra luncher över helgen

Näringsliv Bistro & Café Valvet på Stora gatan vittnar om hur de senaste coronarestriktionerna slår hårt mot deras bransch och verksamhet: - Vi gick från 120 luncher till 8-9 över helgen, säger ägaren Abraham Gumussoy till märsta.nu

julen_helsida
speedy_vinter_helsida

Byggprocessen igång för ett av Stockholms största bilföretag

Näringsliv Fordonsbolaget som etablerar i Rosersberg är igång med byggprocessen: - Vi har precis skickat in en bygglovsansökan och ser verkligen fram emot den nya anläggningen. Jag ser fram emot bolagets expansion i kommunen jag vuxit upp i då vi funnits i Upplands Väsby sen bolagets start 2012, säger VD tillika sigtunabon Kevin Aslan.

centrum_helsida2020
kristina_helsida

Lidl öppnade i Sigtuna

Näringsliv Lidl öppnade upp sin butik i Sigtuna under torsdagen: - Att öppna vår 200:e butik i Sveriges mest hållbara stadsdel känns nästan för bra för att vara sant, säger Jonas Strömvall, fastighetschef på Lidl Sverige

2020_helsida

ABS Wheels ett av superföretagen

Näringsliv ABS Wheels har utsetts till ett av Sveriges superföretag för bland annat in starka tillväxt: - Att få vara med på den exklusiva listan visar att vi gör rätt i motorbranschen som satsar på miljö, stabilitet och långsiktighet i affären, säger VD Andie Lahdo.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida

WE invigdes i Stadsängarna

Näringsliv På lördagen invigde WE Träning & Hälsa sin andra anläggning i Sigtuna stad: - Vi hade velat öppna med folk överallt, happenings och köer till alla våra erbjudanden, men tiderna gjorde att vi fick tänka om, säger Niklas Wikegård, en av ägarna och grundare till WE.

defacto_helsida

Två konkurser i kommunen

Ekonomi Antalet konkurser i länet uppgick till drygt 170 stycken för oktober vilket är färre än samma tidpunkt förra året.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

swedol_outsider
manskold_outsider
centrum_sommar_out
julen_outsider
budget_outsider
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
nrh
kristina_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider