arlandagolf_pan_aug
Rosersbergs IK Foto: RIK/Facebook

Inledde femman med seger

Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

Det var förre MIK-spelarna Fredrik ”Mulle” Lindberg och Jocke Nilsson som svarade för två av RIK:s tre mål mot Hallsta. Hallsta tog tidning ledningen och höll den till paus. Tidigt i andra kom kvitteringen via Nilsson och därefter satte ”Mulle” 2-1 efter att Nilsson gjorts ner i straffområdet. 3-1 ordnade Sekou Kaba med 10 minuter kvar att spela. RIK har värvat in fyra ordinarie spelare som spelade Division 3 med Märsta förra året; Lindberg och Nilsson samt Jakob Gustafsson och Rasmus Edin. Sedan tidigare finns även Victor Levén i laget, han spelade så sent som 2017 Division 3-fotboll i Märsta.

ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

arlanda_golf_juli

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

defacto_helsida

Mountainbikeklubb får banmärkning nedriven

Cykel Sigtuna Mountainbike märker upp banor i skogarna sedan man fått tillstånd av markägarna, men någon plockar ner märkningen: - Det är någon som leker skogspolis, säger Björn Ertzgaard, en av medlemmarna i föreningen.

sommar_centrum
happyhomes_2019

Lina vann DM

Ridning Lina Jacobsson från Sigtunabygdens Ryttarförening vann DM för juniorer i Uppland.

Helgens matcher: Viktiga poäng står på spel

Fotboll Viktiga poäng står på spel i Division 3, 4, 5 och 7. Märsta IK jagar överlevnad i trean medan FC Arlanda vill befästa sin serieledning. Rosersberg behöver studsa tillbaka efter förlusten i seriefinalen och i sjuan närmar vi oss ett avgörande mellan FC Arlanda2 och Märsta Syrianska.

division 5

RIK föll i toppmötet

Fotboll Gimo vann toppmötet mot Rosersberg IK och därmed är chansen liten för att RIK ska kunna ta klivet upp i fyran kommande säsong.

connys
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
defacto_outsider