arlandagk_panorama
Rosersbergs IK Foto: RIK/Facebook

Inledde femman med seger

Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

centrum_pask

Det var förre MIK-spelarna Fredrik ”Mulle” Lindberg och Jocke Nilsson som svarade för två av RIK:s tre mål mot Hallsta. Hallsta tog tidning ledningen och höll den till paus. Tidigt i andra kom kvitteringen via Nilsson och därefter satte ”Mulle” 2-1 efter att Nilsson gjorts ner i straffområdet. 3-1 ordnade Sekou Kaba med 10 minuter kvar att spela. RIK har värvat in fyra ordinarie spelare som spelade Division 3 med Märsta förra året; Lindberg och Nilsson samt Jakob Gustafsson och Rasmus Edin. Sedan tidigare finns även Victor Levén i laget, han spelade så sent som 2017 Division 3-fotboll i Märsta.

ica_pask
colorama_april2
valsta_utveckling

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

logistik_utbildning
fme_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

bonava_helsida
defacto_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

sigtunavatten_standard

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

happyhomes_2019
defacto_outsider
sigtunavatten_outsider
sh_oppet
fme_outsider
ridskola2019_outsider
colorama_april
valsta_utveckling_2
bonava_outsider