bovard_sh
Rosersbergs IK Foto: RIK/Facebook

Inledde femman med seger

Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

banner_juni_artikel

Det var förre MIK-spelarna Fredrik ”Mulle” Lindberg och Jocke Nilsson som svarade för två av RIK:s tre mål mot Hallsta. Hallsta tog tidning ledningen och höll den till paus. Tidigt i andra kom kvitteringen via Nilsson och därefter satte ”Mulle” 2-1 efter att Nilsson gjorts ner i straffområdet. 3-1 ordnade Sekou Kaba med 10 minuter kvar att spela. RIK har värvat in fyra ordinarie spelare som spelade Division 3 med Märsta förra året; Lindberg och Nilsson samt Jakob Gustafsson och Rasmus Edin. Sedan tidigare finns även Victor Levén i laget, han spelade så sent som 2017 Division 3-fotboll i Märsta.

happyhomes_2019
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sbrf_helsida
colorama_april2
defacto_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sigtunavatten_standard
fme_helsida
ica_valsta_choklad

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

banner_juni_helsida
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

oppning_helsida
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

oppning_outsider
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
connys
sbrf_outsider
colorama_april
sh_oppet
nrh
midsommar_valsta_outsider
sh_bovard_out
fme_outsider