moderaterna_riksdag
Foto: Pressbild/Pavel Koubek

Initiativ för att få ut mat och medicin till riskgrupper

ICA, Röda Korset och Apoteket Hjärtat samarbetar för att få ut mat och läkemedel till riskgrupper i samhället.

centrum_artikel

Ett samarbete har inletts mellan ICA, Röda Korset och Apoteket Hjärtat för att få ut mat och läkemedel till riskgrupper i samhället. Det kommer gälla på både nationell och lokal nivå enligt ett pressmeddelande.

Sedan tidigare finns flera lokala initiativ för att hjälpa riskgrupper med att få tillgång till exempelvis mat. Bland annat i Sigtuna där ICA Supermarket är involverade.
– ICAs viktigaste uppgift är att säkerställa livsmedelsförsörjningen och förenkla vardagen för våra kunder även i svårare tider. Tillsammans är vi tre aktörer som kan säkerställa det mest nödvändiga, mat, medicin och långa erfarenheter av hjälpinsatser i krissituationer, säger Anders Svensson, vd på ICA Sverige.

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

centrum_helsida2020
valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

handbollsskola
connys_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
mod_helsida

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
nrh
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
connys