moderaterna_sep2020
Skånelas säsong är till ändaFoto: Magnus Granhagen

Inget kval för Skånela

Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

Inga kvalspel kommer att genomföras i Svensk handboll, det innebär att Skånelas säsong nu är över. Jimmy Karlsson uppger för Norrortssporten att beslutet var rimligt men att han hade hoppats på att förbundet haft modet att avvakta och se hur det utvecklar sig.
– Jag hade kunnat spela ett kval i sommar. Men jag har inte insyn i alla detaljer utan jag ser det med Skånelaögon. Jag litar på att de har tagit ett klokt beslut. Nu tar vi semester och sedan är det försäsong. Vi hoppas kunna vara slagkraftiga nästa säsong igen och vara med och slåss i toppen, uppger Karlsson för sajten.

helgens matcher

Viktiga matcher i trean och femman

Fotboll FC Arlanda och Rosersbergs IK har viktiga matcher där avancemang eller potentiellt avancemang står på spel nu när serierna är inne på sina sista omgångar,

connys_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
boisigtuna
helgens matcher

Helgens matcher: Derby i Division 6

Fotboll Det är toppmöte i Division 6 där MärstaIK2 och FC Arlanda2 möts. Märsta IK spelade hemma på fredagskvällen och FC Arlanda tar sig an Vallentuna på lördag eftermiddag.

festspec_host2020_helsida
centrum_helsida2020
kcbygg_aug_helsida
happyhomes_sommar2020
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_host2020_outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider