bostadsformedling
Skånelas säsong är till ändaFoto: Magnus Granhagen

Inget kval för Skånela

Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

centrum_artikel

Inga kvalspel kommer att genomföras i Svensk handboll, det innebär att Skånelas säsong nu är över. Jimmy Karlsson uppger för Norrortssporten att beslutet var rimligt men att han hade hoppats på att förbundet haft modet att avvakta och se hur det utvecklar sig.
– Jag hade kunnat spela ett kval i sommar. Men jag har inte insyn i alla detaljer utan jag ser det med Skånelaögon. Jag litar på att de har tagit ett klokt beslut. Nu tar vi semester och sedan är det försäsong. Vi hoppas kunna vara slagkraftiga nästa säsong igen och vara med och slåss i toppen, uppger Karlsson för sajten.

brobygget_midgard_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
kaa_sigtuna_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

spedition_sigtuna
brobygget_helsida_valsta
studeravidare_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

happyhomes_sommar2020

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommar_sigtuna2020
defacto_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

landsbygd_sigtuna_helsida
marina_helsida
kaa_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_outsider_valsta
marina_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh